Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!

Δεν έχουν τον Θεό τους οι δήθεν αριστεροί κυβερνώντες μας, οι οποίοι στο πλαίσιο του ανθρωπισμού και της ανωτερότητας αποφάσισαν να...


χτίσουν λατρευτικούς χώρους και νεκροταφείο για μουσουλμάνους, με δημόσια δαπάνη και μάλιστα τη στιγμή που αφενός ο λαός βρίσκεται υπό καθεστώς απόλυτης ένδειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό, ενώ την ίδια ώρα, σε έκταση 20 στρεμμάτων στο Σχιστό, που παραχωρήθηκε από την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δημιουργηθεί νεκροταφείο ειδικά για μουσουλμάνους.

Μάλιστα, τη μελέτη για το τζαμί στον Βοτανικό έχει αναλάβει γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο των Αθηνών και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι μοντέρνου ύφους, ανάλογο με αυτά που υπάρχουν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Παράλληλα, ασφαλείς πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκο Φίλη να έχουν συμφωνήσει στη νομιμοποίηση τριών συνολικά παράνομων τζαμιών, δύο στην Αθήνα κι ενός στη Θήβα.


Βεβαίως, ο κ. Φίλης δεν έχει πει το παραμικρό για τις απίστευτες προκλήσεις των Τούρκων στην Αγια-Σοφιά, στην Κωνσταντινούπολη, όπου για πρώτη φορά ένα από τα πλέον ιστορικά σύμβολα της Ορθοδοξίας χρησιμοποιήθηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές ως τζαμί και μάλιστα με τις «ευλογίες» του Ταγίπ Ερντογάν.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του συνεχίζουν να λειτουργούν υποτακτικά απέναντι στην Τουρκία, που παίζει τα δικά της παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης σε μια προσπάθεια να διεγείρει το ισλαμικό συναίσθημα εντός των συνόρων της.

Ευκαιρία για... θρησκευτικές μπίζνες

Κι επειδή κάποιοι βιάζονται να πουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κόπτεται για την θρησκευτική ουδετερότητα και την ανεξιθρησκία, ίσως δεν έχουν διαβάσει την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η οποία, προβλέπει ακόμη και τη χορήγηση ΑΦΜ για τα νέα νομιμοποιημένα τζαμιά.

Τι σημαίνει αυτό; Η κυβέρνηση ψάχνει για έσοδα και πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο θα γεμίσει με χρήμα τον κρατικό κορβανά. Τα περί προστασίας των θρησκευτικών κοινοτήτων, τα περί ασφάλειας και τήρηση των στοιχειωδών κανόνων υγιεινής δεν είναι τελικά τίποτε άλλο παρά προφάσεις εν αμαρτίαις.

Ο σκοπός αγιάζει τα... τζαμιά στην προκειμένη περίπτωση. Μόνο που οι «φωστήρες» της κυβέρνησης δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και μάλιστα τη στιγμή που οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι στη γειτονική μας Τουρκία δεν δίνουν δεκαράκι τσακιστό, εάν η Αγία Σοφία, ο ναός που έχτισε το 537 μ.Χ. ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός και αποτέλεσε το λίκνο της ορθόδοξης πίστης για εκατοντάδες αιώνες, μετατρέπεται εκ νέου σε χώρο λατρείας για τους ακραίους ισλαμιστές.

Αφήστε τους δήθεν μοντερνισμούς, κύριοι της κυβέρνησης. Φτάνει πια η υποκρισία με την καραμέλα της «προχωρημένης» χώρας! Ο λαός πεινάει, σέρνεται εξαθλιωμένος από τις μνημοιακές σας πολιτικές και εσείς παίζετε με ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της θρησκείας.

Υπάρχει κι ένα όριο. Και δυστυχώς το έχετε πλέον ξεπεράσει...



Tromaktiko, newsnowgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου