Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΣΟΚ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμά του το vimaonline.gr ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός των επεισοδίων στον....


καταυλισμό - γκέτο μεταναστών και προσφύγων στο Ελληνικό. Τα επεισόδια ξεκίνησαν χθες ανάμεσα σε 100 περίπου Αφγανούς μετανάστες και επαναλήφθηκαν το ίδιο απόγευμα γύρω στις 7.30, έξω από τον καταυλισμό, στο ύψος του περιπτέρου επί της παραλιακής, με μεγαλύτερη σφοδρότητα. Το αποτέλεσμα ήταν πολλά άτομα να καταλήξουν στο Ασκληπιείο της Βούλας με σοβαρά τραύματα ανάμεσα στους οποίους και ένας Αφγανός βαριά τραμαυτισμένος στο σώμα και στο κεφάλι από αιχμηρό όργανο, ο οποίος πριν από λίγο κατέληξε. 
Χαρακτηριστικό των πολλών τραυματιών ήταν τα ασθενοφόρα που πηγαινοέρχονταν από το Ελληνικό στο Ασκληπιείο. 

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν και να περιοριστούν τα εκτεταμένα αυτά επεισόδια, έχουν μεταβεί στον καταυλισμό - γκέτο του Ελληνικού  ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως επίσης και κλιμάκιο της διεύθυνσης ανθρωποκτονιών. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα επεισόδια προκλήθηκαν ανάμεσα στους Αφγανούς μετανάστες για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών. 

Άντρο παραβατικότητας και ανομίας ο καταυλισμός-γκέτο του Ελληνικού
Το vimaonline.gr είχε επισημάνει εδώ και πολλοί καιρό, μέσα από το ρεπορτάζ, πως ο καταυλισμός - γκέτο του Ελληνικού εξελίσσεται σε άντρο παραβατικότητας και ανομίας. 

Ένας συνεχής "πόλεμος" μεταξύ συμμοριών βρισκόταν σε εξέλιξη, για τον έλεγχο των ναρκωτικών (συνήθως μαριχουάνα και χάπια) τα οποία διακινούνται ανάμεσα σε μετανάστες, ενώ κατά καιρούς σημειώνονταν βίαια επεισόδια περιορισμένης έκτασης.

Επισημαίναμε πως τα περιορισμένα αυτά επεισόδια ήταν θέμα χρόνου να πάρουν μεγαλύτερη έκταση και δυστυχώς, σήμερα, επαληθευθήκαμε.     

Εμείς από την πλευρά βλέπουμε ότι όλοι αυτοί οι σιλαμιστές, αφού ξεκαθαρίσουν τους μεταξύ τους λογαριασμούς με μαχαιρώματα και φόνους, θα ξεσπάσουν την οργή και το μίσος τους κατά των Ελλήνων, με επιδρομές σε σπίτια ή καταστήματα για πλιάτσικο! Έχουμε μια "βόμβα" δίπλα στα σπίτια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου