Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ: "Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΙΑΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ"!

H φρίκη γύρω από την υπόθεση του βιασμού του 12χρονου αγοριού από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο, σκορπάει ρίγη ανατριχίλας ακόμα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες. Οι αρρωστημένες ορέξεις των δύο ανθρωπόμορφων τεράτων δεν είχαν...

όρια, ενώ το άτυχο παιδί πάλεψε πολλές φορές με τους δύο άνδρες προκειμένου να αποφύγει μια νέα σεξουαλική του κακοποίηση.

Από χθες το πρωί οι δρόμοι του αδίστακτου ζευγαριού χώρισαν. Ο 37χρονος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ ο γονιός του ανήλικου που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγο μεγάλου βαθμού αναπηρίας, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.
Το σπίτι στο οποίο διέμενε με τον σύντροφο του είναι ερμητικά κλειστό, ενώ οι κάτοικοι της γειτονίας του στο Αργος που πληροφορήθηκαν το γεγονός ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή τους.
Ολοι τους γνώριζαν λίγα πράγματα για το ζευγάρι, καθώς είχε μετακομίσει τον τελευταίο καιρό στην περιοχή. Ο 45χρονος πατέρας του αγοριού εμφανίζονταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ενώ ο 37χρονος σύντροφος του δήλωνε δικαστικός επιμελητής. Είχαν νοικιάσει ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας, το όποιο έμελλε να γίνει το κολαστήριο του 12χρονου αγοριού.
Ο ανήλικος που βρήκε το κουράγιο να εκμυστηρευτεί στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που βίωσε, ανέφερε στους άνδρες της ΕΛΑΣ με κάθε λεπτομέρεια τους βιασμούς που υπέστη από τους δύο άνδρες. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το αγόρι αφηγήθηκε στους αστυνομικούς τις μάχες που έδωσε προκειμένου να γλιτώσει μια νέα σεξουαλική κακοποίηση.
Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο το παιδί πάλεψε πολλές φορές με τον ίδιο τον πατέρα του, ενώ με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να τον μεταπείσει έτσι ώστε να γλιτώσει το βιασμό. «Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια και με ακινητοποιούσε για να με βιάσει ο φίλος του. Πάλευα αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω», ανέφερε το παιδί σε μια από τις καταθέσεις του.
Όση δύναμη κι αν κατέβαλε ο 12χρονος ποτέ δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον κλοιό των δύο ανδρών, αλλά ούτε οι ικέσιες του πτόησαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις. Οι δύο τους έβλεπαν να το παιδί να κλαίει κι αυτή συνέχιζαν το αποτρόπαιο έργο τους.
Είναι χαρακτηριστικό όπως λένε οι άνδρες της αστυνομίας που ανέλαβαν την υπόθεση ό,τι πρόκειται για άτομα τα οποία δεν έδειξαν ούτε μια στιγμή μεταμέλεια για τις πράξεις τους. Ακόμα και όταν τους είπαν ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση του παιδιού, αυτοί αντιμετώπισαν τις αποδείξεις της ενοχής τους ένα παγερό αδιάφορο βλέμμα, επαναλάμβανοντας ότι όλα αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του παιδιού.
Ο 12χρονος με ελαφρά μορφή νοητικής στέρησης από την ημέρα που έφυγε από το Αργος βρίσκεται στη θαλπωρή της μητέρας του και της γιαγιάς του στο σπίτι που μένουν στα νοτιατολικά προάστια της Αττικής. Τόσο με τη βοήθεια των δικών του, όσο και με ψυχολόγων προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα έζησε από τον άνθρωπό που τον έφερε στον κόσμο.
Την ίδια στιγμή η μητέρα του πατέρα του, όπου μετά τη φυγή της από το Αργος άρχισαν να δύο ανθρωπόμορφα τέρατα να ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω στον ανήλικο έχει γυρίσει την πλάτη στο γιο της και έχει σπεύσει να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον εγγονό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου