Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

Όχι, αυτό δεν είναι Ορθοδοξία! Δεν πρόκειται για άγια λείψανα, ούτε για ...

τα ιερά του άμφια, αλλά για τα γυαλιά οράσεως που φορούσε ο νεοανακηρυχθείς άγιος Παϊσιος! Και αυτά τα γυαλιά οράσεως τα εξέθεσαν σε...ιερό προσκύνημα στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Χουνταλέϊκων, στην Αργολίδα! Φαντάζεστε τι προσκύνημα έγινε στα...γυαλιά οράσεως και τι παραδάκι έπεσε στην Εκκλησία!!!

Όχι! Είμαστε οριζοντίως και καθέτως αντίθετοι με αυτό το...κάλεσμα-ανακοίνωση! Δεν πρόλαβε ν΄ανακηρυχθεί άγιος ο Παϊσιος και άρχισε το εμπόριο! Δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο μακαριστός αυτό! 
Αν δηλαδή μετά από χρόνια ανακηρυχθεί κάποιος άλλος σε άγιο, τότε μπορεί να βάλουν για ιερό προσκύνημα το lap top του αγίου;;;
Κρίμα!

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Βραχιολίδη, είμαι εκτός εαυτού με αυτό που διάβασα. Πρώτα απ' όλα, από που τα βρήκαν τα γυαλιά; Τους τα παραχώρησαν από την Σουρωτή; Αν ναι, τότε το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι "αίσχος'. Είτε τα πήραν από το μοναστήρι της Σουρωτής, είτε από οπουδήποτε αλλού, έτσι δίνουν το δικαίωμα στους άπιστους και στους χλιαρούς να χλευάζουν και να ξεφτιλίζουν την εκκλησία μας πρώτα απ' όλα και μετά τους πιστούς που ο καθένας αγωνίζεται σύμφωνα με τις δυνάμεις του για την πίστη μας και τα ιερά μας. Σας παρακαλώ εάν είναι εφικτό από εσάς, που σίγουρα έχετε καλύτερες προσβάσεις από εμάς, να ενημερώσετε τον κ. Σεραφείμ Πειραιώς μιας και δεν μας έμεινε άλλος μεγάλος ιεράρχης να αντιστέκεται σθεναρά σε όλα τα έκτροπα που συμβαίνουν στην εκκλησία μας, να τους βάλει πάγο με αυτήν την κίνηση που κάνουν, αλλά προ πάντων να ακούσει ο κόσμος ότι υπάρχουν ακόμη φωνές που αντιστέκονται και να κρατά όσο μπορεί το ηθικό του και την πίστη του και να μην απελπίζεται ότι έμεινε μόνος, διότι αυτός είναι στην ουσία ο μεγαλύτερος στόχος των σκοτεινών και μεγάλων δυνάμεων. Να μας ρίξουν το ηθικό σε όλους τους τομείς και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διότι είμαστε μειονότητα στο σύνολο, υποταγμένοι και έρμαια σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή