Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 34ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!

Aπό επιτυχία σε επιτυχία πάνε οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ.

Μετά την γιαγιά με τα αντίδια και τον καστανά, τώρα συνέλαβαν έναν που πούλαγε ποπ κορν!

Μιλάμε για τρομερές επιτυχίες, τεράστιου βεληνεκούς, τόσο που άλλους δυό-τρεις τέτοιους να βάλουνε φυλακή θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας (μη σου πω και τα εγγόνια μας) ζωή χαρισάμενη! Χωρίς φόρους, χωρίς χαράτσια, χωρίς τέλη, τίποτα!

Εύγε!
Και όλο το αριστερό κοπριταριό που τρώει με...

χρυσά κουτάλια και διαλύει το σύμπαν, είναι ακλόνητο και υπεράνω όλων! Και πάλι, εύγε!

Μ.Δ.
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου (pronews.gr)
Προφανώς ως παράδειγμα μεγάλης φοροδιαφυγής που κατέστρεψε την χώρα θεωρούν στο ΥΠΟΙΚ όσους μικροεισοδηματίες-βιοπαλαιστές προσπαθούν να βγάλουν δύο δεκάρες (παράνομα γιατί το νόμιμα κοστίζει πολύ περισσότερο απ΄ότι θα βγάλουν) για να επιβιώσουν και έχουν δώσει εντολή να χτυπιούνται αμείλικτα, έτσι χθες το απόγευμα θεωρήθηκε θεάρεστο να συλληφθεί ένας Έλληνας 34χρονος Τρικαλινός ο οποίος πούλαγε ποπ-κορν (τρομερό έγκλημα).
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr την ώρα που «καλπάζει» η επαιτεία στην πόλη των Τρικάλων και το παραεμπόριο από κάθε λογής αλλοδαπό, ο υπερβάλλων ζήλος των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, εξαντλήθηκε στον 34χρονο.
Ο 34χρονος, συνελήφθη στην πλατεία «Άμπεργκ» επιχειρώντας να πουλήσει χωρίς απαιτούμενη άδεια ποπ-κόρν και ρόκες στους θαμώνες της παιδικής χαράς και οδηγήθηκε στα Κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Καταρχάς για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Δουλειές νόμιμες δεν υπάρχουν πολλές. Τουναντίον δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου. Αν υπάρχουν, συνήθως είναι «μαύρες» και τουτέστιν παράνομες. Το ερώτημα είναι καθαρά βιολογικό. Εάν κάποιος δεν έχει νόμιμη δουλειά, δεν οφείλει να θρέψει το στομάχι του, όπως και αυτό των παιδιών του, με κάποια εργασία (που να μην είναι κακουργηματικής φύσεως εννοείται, δηλαδή να μην προκαλεί σωματικές βλάβες ή πρόκληση θανάτου) προκειμένου να μην αφανιστεί βιολογικά; Υπεράνω των όποιων νόμων είναι το φυσικό Δίκαιο και άρα το ένστικτο της επιβίωσης (όσο δεν προκαλεί βιολογικές απώλειες σε άλλα έμβια όντα).

Όσο για τα περί νόμιμης άδειας, δύο πράγματα έχουμε να προσθέσουμε: Η άδεια για κάποιον που δεν έχει φράγκο στην τσέπη τού κοστίζει. Επίσης, θα πρέπει να πληρώνει ΤΕΒΕ και φόρο 29% επί του συνολικού εισοδήματος και από του χρόνου 100% προκαταβολή ακόμα. Δηλαδή, εάν βγάζει 10 ευρώ την ημέρα θα πρέπει να δίνει τα έξι σε φόρους και τα υπόλοιπα στο ΤΕΒΕ. Μάλλον υπάρχει ένα κενό λογικής που στο ΥΠΟΙΚ ή δεν το έχουν αντιληφθεί ή δεν το καταλαβαίνουν.

Το περιστατικό πάντως δεν είναι το μόνο.

Πριν οκτώ μήνες είχε βουϊξει το πανελλήνιο γιατί είχε κριθεί ένοχος ένας άνεργος από τη Θεσσαλονίκη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή.

Σημειώνεται ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνσταντίνου που κρίθηκε ένοχος σε βαθμό πλημμελλήματος για νόθευση εγγράφων-της λίστας Λαγκάρντ-από το Ειδικό Δικαστήριο πήρε μια σαφώς ελαφρότερη ποινή αφού καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή!

Απλά για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Κιτσώνη, ο οποίος στις 11 Μαΐου επιβιβάστηκε χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει μιλώντας στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 διαπομπεύτηκε, εξυβρίστηκε και κρατήθηκε παράνομα για περισσότερες από τρεις στάσεις από δύο ελεγκτές στο λεωφορείο της γραμμής 11 ενώ είχε δηλώσει ότι είναι άνεργος και έχοντας δείξει και την κάρτα ανεργίας.

Υπέρ του άνεργου Βαγγέλη Κιτσώνη κατέθεσε ένας συνεπιβάτης όταν όμως όλοι κατευθύνθηκαν στο Τμήμα ο κ. Κιτσώνης κατέθεσε μήνυση για παράνομη παρακράτηση και εξύβριση προς τους ελεγκτές του ΟΑΣΘ. Μήνυση όμως για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση στον ίδιο και στον συνεπιβάτη που ήταν συνδικαλιστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Θεσ/νίκης κατέθεσαν και οι ελεγκτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση του ανέργου δεν εκδικάστηκε ποτέ, αντίθετα όμως οι μηνύσεις των ελεγκτών πήραν κανονικά τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Είχε όμως και συνέχεια όταν τον Δεκέμβριο του 2015 κινητοποιήθηκε ολόκληρη αστυνομική δύναμη για να συλληφθεί ο ηλικιωμένος καστανάς της πλατείας Αριστοτέλους στην Θεσαλονίκη σαν να επρόκειτο για τον Τζον Ντίλινγκερ!

Ο λόγος δεν έγινε γνωστός,αλλά μάλλον αυτός εθεωρήθη υπεύθυνος για το οικονομικό κραχ της χώρας, και όχι τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών που δόθηκαν σε ημέτερους,για τα οποία τώρα πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

"Στην Αριστοτέλους γινόταν το αδιαχώρητο. Παρασκευή απόγευμα, η ατμόσφαιρα γιορτινή . Γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους όμως ο κόσμος παρα ήταν πολύς για να πιστέψεις ότι περίμεναν το πράσινο για να περάσουν. Μετά ξεχώριζες ανάμεσα στο πλήθος τα άσπρα κράνη των αστυνομικών. Πρέπει να ήταν 6-7, λες δεν μπορεί φονικό θα έχει γίνει" όπως αναφέρει η Κύα Τζήμου από το parallaximag.gr

Μετά τη σύλληψη λοιπόν του 92χρονου που πωλούσε κάστανα και δεν είχε ταμειακή μηχανή ο φοροελεγκτικός μηχανισμός του κράτους εκείνες τις ημέρες έβγαλε άλλο ένα μεγάλο... λαβράκι πάλι στην πόλη των Τρικάλων όπως και σήμερα.

Πρόκειται για μία γιαγιά αυτή τη φορά, 79 χρονών, στα Τρίκαλα που τόλμησε να πάει να πουλήσει λίγα μάτσα μαϊντανό στη λαϊκή αγορά της πόλης για να μπορέσει στη συνέχεια να αγοράσει το ψωμί και τα φάρμακα της.

Την “τσίμπησαν” οι “ράμπο” του ελεγκτικού μηχανισμού της περιοχής των Τρικάλων, της κατέσχεσαν την υπόλοιπη πραμάτεια, μερικά ακόμη μάτσα λαχανικών και της έστειλαν ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ. Μάλιστα το πρόστιμο βεβαιώθηκε αμέσως και η γιαγιά πρέπει να μεταβεί στη ΔΟΥ για την πληρωμή του προστίμου ή για τη ρύθμιση του.

Κι όλα αυτά, όπως είπαμε γιατί επιχείρησε να πουλήσει 7 κιλά σπανάκι, 5 μάτσα παντζάρια, 7 μάτσα μαϊντανό, 2 κιλά καρότα, 8 μπρόκολα, 7 ματσάκια σέσκουλα, 3 λάχανα και 5 κιλά αντίδια που μάζεψε από τον κήπο της για να βγάλει τα προς το ζην.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι, τουλάχιστον όπως γνωρίζουμε την Ζωή με βάση τον Άνθρακα και όπως έχει αποδειχθεί βιολογικά, θεολογικά, φιλοσοφικά και εν τέλει ιστορικά, δεν υπάρχουν έμβιοι οργανισμοί που να κάθονται να πεθαίνουν της πείνας είτε σε σπίτι έιτε στον δρόμο και να μην επιχειρήσουν να βρουν τρόπους να φάνε αδιαφορώντας παντελώς για τους νόμους του ΥΠΟΙΚ και τον σαδισμό των δανειστών, τόσο απλά

Τίτλος δικός μας

4 σχόλια:

  1. Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι ρε Κλόουν;
    Πόσο να σε αντέξουμε ακόμα, εσένα και τους υπόλοιπους μαλάκες υπουργούς; ΠΟΣΟ...;;;
    Πόσο να αντέξουμε τον αρχιερέα του ψεύδους, τον αρχηγό σας;
    Ναι, αυτός είναι άλλο πράγμα, ζει σε παράλληλο σύμπαν, είναι επίορκος, ολετήρας, αλητάμπουρας...εσείς όμως που κάνετε αυτά που κάνετε, είστε Μαλάκες με δίπλωμα αποφοίτησης ρεεεε!!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο μαλάκα Αλεξιάδη με την μαλακία που έκανες από τις πολλλές που κάνεις εναντίον των Ελλήνων.
    Γι΄ αυτό θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως με την Χ.Α, κάτι τέτοιοι τρόμπες να πάνε και φυλακή, για να "διασκεδάζουν" τους ισοβίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τυφώνας ο Τρύφωνας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή