Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ …ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..."!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια δήλωση «βόμβα» του επιτρόπου Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίου Δημήτρη Αβραμοπούλου, γνωστού από την πρώην πολιτική του καριέρα στην Ελλάδα, κάνει το γύρω της Ευρώπης και ακόμα και στην γειτονική Τουρκιά προκαλεί μεγάλη αίσθηση.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες στην συνάντηση που...



έγινε στο Βερολίνο υπό την αιγίδα του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Frank-Walter Steinmeier, με θέμα το πρόβλημα των μεταναστών και των προσφύγων που δεν σταμάτησαν να έρχονται στην Ευρώπη, ο αρμόδιος Επίτροπος Έλληνας κ Δημήτρης Αβραμόπουλος παίρνοντας τον λόγο τόνισε πως το επόμενο χρονικό διάστημα η Ευρώπη έχει ανάγκη από την… έλευση δέκα εκατομμυρίων λαθρό, εκπλήττοντας ακόμα και τους πιο φιλολαθρό Ευρωπαίους πολιτικούς.


Ο κύριος Αβραμόπουλος λάβρος υπέρ των λαθρό, υποστήριξε ότι με την έλευση των λαθρό η Ευρώπη αναζωογονείται καθώς μπαίνει φρέσκο και σφριγηλό αίμα στην γηραιά ήπειρο. «Βούτυρο’ δηλαδή στο ψωμί όσων υποσίτιζαν την πλήρη νόθευση των ευρωπαϊκών λαών με πρώτη και καλύτερη φυσικά την Ελλάδα, που είναι στο πρώτο στόχαστρο αυτής της πολτοποιητικής πολιτικής.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sçzçü, η ροη των λαθρό από την Τουρκία προς την Ελλάδα δεν σταμάτησε παρά την προς το πάρων τουλάχιστον ελάττωση του ρεύματος. 

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, καθημερινά εισέρχονται στην χώρα μας περίπου 50-80 λαθρο ενώ εκατομμύρια περιμένουν στις ακτές τις Μικράς Ασίας.
Το αν θα ξεχυθεί όλος αυτό ο όγκος προς τα δυτικά εξαρτάται από την «υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να άρει την βίζα προς τους Τούρκους υπηκόους.

 Έτσι και οι λαθρό θα μπορούν πλέον βαπτιζόμενοι «Τούρκοι» να εισέρχονται και αυτοί ελεύθερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μάλιστα!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

(τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

1 σχόλιο:

  1. ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ "ΑΔΕΛΦΟΙ".
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή