Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! Ο ΑΘΛΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΩΣ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η αποκάλυψη που παρουσιάζει το voicenews.gr σοκάρει, αν και για πολλούς η επιθετικότητα της Τουρκίας, που είναι τόσο έντονη, δείχνει ότι αργά ή γρήγορα θα επιδιώξει να εισβάλλει σε ελληνικό νησί! Σύμφωνα...

λοιπόν με πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η ελληνική πλευρά, οι Τούρκοι ετοίμαζαν εισβολή στις Οινούσες τη Μεγάλη Εβδομάδα. 
Το ερώτημα που λύθηκε είναι πώς η Ελλάδα πρόλαβε την επιθετική ενέργεια των Τούρκων! Ας είναι καλά η Σέρβικη Υπηρεσία Πληροφοριών που ενημέρωσε τη χώρα μας! Αυτή  ειδοποίησε την ΕΥΠ ότι Τούρκοι κομάντος αναμένεται να φτάσουν στις Οινούσες, και συγκεκριμένα στη νησίδα Παναγία. 
Έτσι, το ΥΠΕΘΑ προχώρησε σε ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων στο σημείο και οι Τούρκοι οπισθοχώρησαν. 
Παρά το ότι είναι πλέον γνωστό ότι οι Τούρκοι θέλουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα και να καταλάβουν ελληνικό νησί, ο ξεφτίλας πρωθυπουργός προ ημερών κατέστησε σαφές ότι θα γίνει τέμενος στην Αθήνα αλλά και σε άλλα σημεία της Ελλάδος!!!
Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα, την ίδια ώρα που ο Ερντογάν έκανε την Αγιά Σοφιά τζαμί!!!

2 σχόλια:

  1. Με το τσογλάνι την έχουμε βάψει. Κρεμάστε τον τώρα...πριν χάσουμε ελληνικό έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...για αυτό και οι υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τις Οινούσες εκείνες τις ημέρες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή