Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! "Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ"!

από τον Μάκη Βραχιολίδη
Άνθρωπος που παρακολουθεί από κοντά τις διεθνείς εξελίξεις και ο οποίος για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Μας είπε λοιπόν ότι η Ελλάς ως κράτος μέσα στα επόμενα χρόνια δεν θα υφίσταται! Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι τόσο πρόθυμοι και εφαρμόζουν τόσο πιστά τα σχέδια των...

παγκοσμιοποιητών που ούτε και οι ίδιοι οι της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν μπορούσαν να το διανοηθούν! Έτσι, με μοχλό τους Τσίπρα-Καμμένο έχει υπολογιστεί η Ελλάδα να διαλυθεί ως κράτος ολοκληρωτικά μέσα στα επόμενα 5 χρόνια! Να βρεθεί δηλαδή Ελλάδα μας, σε κατάσταση προ του 1830, χρονιά ίδρυσης του ελληνικού κράτους! Οι παγκοσμιοποιητές τρίβουν τα χέρια τους: "Οι Τσίπρας-Καμμένος που έλεγαν ότι θα αλλάξουν την Ευρώπη και ότι θα διώξουν το ΔΝΤ και τους τοκογλύφους μαζί με τα μνημόνια, είναι αυτοί που εκτελούν στην εντέλεια ό,τι τους ζητήσουμε". 
Αυτοί λοιπόν οι παγκοσμιοποιητές, στα επόμενα 5 χρόνια θα φέρουν σε πλήρη διάλυση τηn Ελλάδα και τη Βενεζουέλα. Δεν θα δηλ. υφίστανται ως κρατικές οντότητες. Οι Έλληνες θα είναι διασκορπισμένος λαός, χωρίς κράτος, όπως είναι σήμερα οι Κούρδοι ή οι Παλαιστίνιοι, αν και αυτοί οι τελευταίοι έχουν αποκτήσει ψήγματα κρατικής υπόστασης! 

Αυτά τα συγκλονιστικά έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτά που έχει πει στο παρελθόν ο σύγχρονος φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι ότι οι Γερμανοί έρχονται να πάρουν τα πάντα από την Ελλάδα και ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΕΕ και ΔΝΤ για την πλήρη διάλυση της Ελλάδος! 
Οι Τσίπρας-Καμμένος αυτό το σχέδιο εκτελούν πρόθυμα!

1 σχόλιο: