Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ! ΔΙΕΚΟΠΗ! ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ. "Ο ΑΔΜΗΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ"!

Ο ΑΔΜΗΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ!
Επεισοδιακή με διακοπή ήταν η γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ...


για την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ και το ξεπούλημά

του στους τοκογλύφους! Εργαζόμενοι με αφίσες, πανό και συνθήματα, αλλά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Θανάσης Πετράκος


από τη ΛΑΕ έδωσαν δυναμικό παρών διατρανώνοντας την αντίστασή τους στα σχέδια ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ από την κυβέρνηση των προδοτών: "Ο ΑΔΜΗΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ"!
Το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Διακοπή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΔΕΗ. Αναβλήθηκε προσωρινά και θα συνεχιστεί στο Υπουργείο Οικονομικών στις 15.00 στο Σύνταγμα, για να μας εμποδισουν τα ΜΑΤ όπως είπε και ο κ. Λαφαζάνης. Παροντας και ο κ. Πετρακος. Το ΠΑΜΕ πάλι πήρε απουσία όπως και ο σύλλογος εργαζομένων ΑΔΜΗΕ ενώ η ΕΤΕ /ΤΔΕ /ΑΔΜΗΕ ΡΟΥΦ ΡΟΣΙΝΙΟΛ όπως και η Ένωση Εργαζομένων ΑΔΜΗΕ ήταν παρούσες! Δύο συνάδελφοι από το Ρουφ ήταν μόνο παρόντες. Οι άλλοι φαίνεται πως θέλουν την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Συνάδελφοι από Μεγαλόπολη είχαν έρθει, της ΔΕΗ! Φαίνεται ενδιαφέρονται περισσότερο, από αυτούς που θα πληγούν άμεσα δηλαδή αυτούς που δουλεύουν στο Ρούφ!!! Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, Φώτης Νικολόπουλος, ήταν με την ψυχή του εκεί, γιατί ένα πρόβλημα με την υγεία του δεν τον άφησε να σηκωθεί από το κρεβάτι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου