Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚ! 16,5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 10% Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΈ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Τι και αν ο ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζει φλερτάροντας σε ποσοστά κοντά στο 10%; Τι σημασία έχει για τον Τσίπρα αν βρίσκεται σχεδόν 20 μονάδες πίσω από τη ΝΔ; Χέστηκε! Αυτός θα εξαντλήσει την 4ετία, όπως το λέει επανειλημμένα. 
Νέα δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση Τσίπρα, σύμφωνα με την....

οποία καταγράφεται προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ με 16,5%.
Τη δημοσκόπηση της Opinion Poll δημοσιεύει ο "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής",  και συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 31% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 14,5%.

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,7%, ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%. Από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, αυτά είναι τα κόμματα που θα έμπαιναν στη Βουλή.

Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι ΑΝ.ΕΛ., η ΛΑΕ και η Ανταρσύα, με το Ποτάμι να… κατρακυλά στο 1%.

Παράλληλα, στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Οι συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.

στοιχεία από "Ελεύθερο Τύπο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου