Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012! ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΧΜΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΕΥΡΩ !!!
Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

"G EURO" ΣΗΜΑΙΝΕΙ GREEK EURO ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ή ΔΡΑΧΜΗ...

Σημαίνει δηλαδή σφραγισμένα ευρώ, που θα τυπώνονται από την ΤτΕ, θα κυκλοφορούν μόνο στην Ελλάδα και θα ανταλάσσονται με τα κανονικά ευρώ και τα υπόλοιπα νομίσματα στη ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, όπως γινόταν κάποτε με τις κατοχικές δραχμές !!! Σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές μέχρι σήμερα ότι, το ευρώ, είναι αμετάκλητο και μη αναστρέψιμο !!!

Ότι δηλαδή, κατά τη Συνθήκη ης Λισσαβόνας, δεν υπάρχει η δυνατότητα αποβολής κράτους μέλους από την ευρωζώνη, αλλά ούτε και αυτή της οικειοθελούς αποχώρησής του και της επιστροφής του σε εθνικό ή άλλο νόμισμα, με αποτέλεσμα, η μόνη περίπτωση εξόδου από το ευρώ, να είναι σήμερα η έξοδος από την ίδια την ΕΕ, κατά τό άρθρο 50 της ΣΛΕΕ.

Έτσι λοιπόν, ο μόνος τρόπος που μπορούσε να εφευρεθεί από τους κατασκευαστές των Μνημονίων, προκειμένου, η ομηρία της Ελλάδας στα προγράμματα της οικονομικής και νομισματικής εξαθλίωσης του κράτους, των πολιτών και των επιχειρήσεων, να μην μπορεί να επηρεάσει την συστημική ευτστάθεια της Ευρωζώνης, ήταν ένα νομισματικό εργαλείο που θα κρατούσε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ την Ελλάδα εντός Ευρωζώνης, χωρίς όμως οι μνημονιακή καταστροφή της χώρας και τα ενδεχόμενα πιστωτικά γεγονότα, στα οποία αυτή νομοτελειακά θα οδηγήσει, να μπορούν  να επηρεάσουν τις εύθραυστες πλέον νομισματικές ισορροπίες του ευρώ στις διεθνείς νομισματικές αγορές.

Κάπως έτσι λοιπόν εφευρέθηκε η λύση των
ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩ
που σημαίνει εντός ΕΕ & Ευρωζώνης ως προς τις υποχρεώσεις, 
αλλά εκτός ως προς τις ευκαιρίες και τα δικαιώματα και με
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!

Το έχει σχεδιάσει από το 2012 ο Σόιμπλε.


Το αποκάλυψε άθελά του το 2015 ο Βενιζέλος.
Και κινδυνεύουμε να το δούμε να συμβαίνει, όσο ψαχνόμαστε για αδιέξοδες λύσεις εκτός κοινής λογικής !!!  

1 σχόλιο:

 1. ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ...
  ΜΗΠΩς ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ... ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ?
  ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ..

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ????
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή