Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΟΣΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Η "ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

Αν οι δημοσιογράφοι που βγαίνουν καθημερινά στα κανάλια και στους...

ραδιοφωνικούς σταθμούς συνεχίσουν να είναι βαστάζοι του σάπιου πολιτικού συστήματος, τότε ο τόπος αυτός μην περιμένει να δει χαϊρι. Θα βουλιάζει συνέχεια. Αναφερόμαστε στα λεγόμενα "μεγάλα" ονόματα, τα πιο προβεβλημένα. Στον Γιώργο Τράγκα, τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Νίκο Ευαγγελάτο κ.λ.π. Επί 7 χρόνια που ο λαός τσακίζεται στα μνημόνια,
η χώρα ξεπουλιέται στους τοκογλύφους και η κατάσταση διαρκώς επιδεινώνεται, η λεγόμενη 4η εξουσία έχει μεταβληθεί σε ορντινάτσα των δωσιλόγων! Σήμερα, αλλά και σχεδόν καθημερινά, ο Γιώργος Τράγκας δεν κάνει τίποτε άλλο από το να απευθύνεται στον Τσίπρα με το "αγαπημένε μου Αλέξη, αγαπητέ Πρωθυπουργέ,  με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό σας"!!! Σεβασμό σε ποιον ρε Τράγκα; Στον πραξικοπηματία, στον πολιτικό εγκληματία που θα έπρεπε ήδη να είχε καθίσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία; Αυτός είναι ο "αγαπημένος" σου; Αυτή δεν είναι δημοσιογραφία, και δεν χωρά καμιά δικαιολογία ότι -δήθεν- τα λες ειρωνικά. Ο κόσμος χάνεται, πεθαίνει και όταν ακούει "αγαπητέ κύριε Τσίπρα", τρελαίνεται. Καταλαβαίνει ότι είστε τακίμια, τα έχετε κάνει πλακάκια και η δημοσιογραφία που κάνετε, αντί να είναι χαστούκι προς τους δωσιλόγους είναι...δημοσιοσχετίστικη. 
Στο ίδιο επίπεδο κινούνται και οι Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου. Βαστάζουν το σύστημα, αντί να είναι βαθύτατα αποκαλυπτικοί και οι ερωτήσεις που κάνουν στους πολιτικούς εγκληματίες να είναι σφυροκόπημα. Αντίθετα κάνουν ερωτήσεις χαϊδευτικές ή δεν κάνουν καθόλου καυτά ερωτήματα για να αποστομώνουν τους βδελυρούς πολιτικούς και να αποκαλύπτουν συνέχεια την απάτη τους σε βάρος του λαού!
Η χώρα αν πάει κατά διαόλου, οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στους δημοσιογράφους-τακίμια των πολιτικών. 
Εμείς θλιβόμαστε και αισθανόμαστε ντροπή, μια και ανήκουμε στον ίδιο χώρο, ωστόσο νιώθουμε υπερήφανοι που από αυτή εδώ τη γωνιά κάνουμε καθαρή δημοσιογραφία και δεν αφήνουμε σε χλωρό κλαρί τους δωσίλους πολιτικούς! 


Υ.Γ. Διευκρινίζουμε ότι με το παραπάνω σχόλιο δεν εννοούμε όλους τους δημοσιογράφους των καναλιών. Υπάρχουν εξαιρέσεις. Όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, που πραγματικά κάνει σκληρές ερωτήσεις, αν και ορισμένες φορές έχει δηλώσει "καλά κάνατε και ψηφίσατε το 3ο Μνημόνιο γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή και η χώρα έπρεπε να παραμείνει στο ευρώ". Ωστόσο κάνει έντιμη και σωστή δημοσιογράφία. 

Όπως επίσης ο Αντώνης Μυλωνάκης, που τους τα...χώνει χρόνια τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου