Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE: "ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΠΤΟ ΣΠΡΕΫ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ"! ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ Η PORSCHE;

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από την έρευνα της Porsche του Γιώργου Βακάκη;…

Μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε τον κόσμο του να γκρεμίζεται, όταν η Πόρσε που οδηγούσε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του Mr Jumbo, έπεσε σαν ρουκέτα πάνω στο αυτοκίνητό του, αφαιρώντας με τον πιο απότομο και βίαιο τρόπο τις ζωές της συζύγου και του παιδιού του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες της Εθνικής Οδού κατά μήκος της διαδρομής, όπου κινήθηκε η μοιραία Πόρσε του Γιώργου Βακάκη, προτού μπει ακυβέρνητη στο πάρκινγκ και το μετατρέψει σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Παράλληλα, αναλύουν καρέ-καρέ και το βίντεο της σύγκρουσης, ώστε να εξακριβώσουν τι ακριβώς είναι η μαύρη σκιά που διακρίνεται κάτω από τη μάσκα του αυτοκινήτου, αλλά και το «σπρέι» που εμφανίζεται στη συνέχεια κάτω και μπροστά από το όχημα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν αυτή η μαύρη σκιά είναι κάποιο εξάρτημα που φεύγει από τη μηχανή του αυτοκινήτου, αν πρόκειται για κομμάτι από καμένο ελαστικό του ίδιου οχήματος ή για ύποπτη «παρέμβαση» χεριού στην Porsche.

Σε ό,τι αφορά το «σπρέι», εξετάζουν αν πρόκειται για νερό που προέρχεται από κάποια «αόρατη» λακκούβα στο οδόστρωμα ή για αέρα που εκκενώνεται βίαια από καμένο λάστιχο της Πόρσε.

Μαρτυρία για κόντρες με Audi R8 πριν από το φοβερό δυστύχημα

Στο ερευνητικό μικροσκόπιο των αστυνομικών της Τροχαίας Εθνικών Οδών έχει μπει η μαρτυρία του Υπάτιου Πατμάνογλου για την εμφάνιση ενός Αουντι R8 στο «πάρκινγκ του θανάτου», ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το φοβερό δυστύχημα που σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του.

Σύμφωνα με τον τραγικό πατέρα, ο οδηγός του γκρι υπεραυτοκινήτου σταμάτησε στον τόπο της τραγωδίας και τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια…
«…Ηταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να “πατιόντουσαν” (σ.σ.: να έκαναν κόντρες), γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στη μεριά μου, με ρώτησε “χρειάζεσαι βοήθεια;”…

Αδειος δρόμος, δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Ο ίδιος περιέγραψε τον οδηγό του Αουντι ως έναν ψηλό, μελαχρινό νεαρό με ξανθά μαλλιά, ενώ για το αυτοκίνητο είπε ότι ήταν χρώματος γκρι. Η μαρτυρία του χαροκαμένου οικογενειάρχη εξετάζεται από την Τροχαία, που ερευνά αν τα δύο σπορ αυτοκίνητα έκαναν κόντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το ενδεχόμενο αυτό δεν επιβεβαιώνεται έως τώρα από το βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας του εθνικού δικτύου σε μήκος τουλάχιστον επτά χιλιομέτρων από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο, καθώς δεν προκύπτει η ύπαρξη άλλου αυτοκινήτου που να κινείται παράλληλα με τη μοιραία Πόρσε και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα.

Κατά συνέπεια και όσον αφορά τη συγκεκριμένη μαρτυρία του τραγικού πατέρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο να πρόκειται για κάποιον διερχόμενο οδηγό, ο οποίος είδε το τροχαίο και σταμάτησε προκειμένου να βοηθήσει τον σοκαρισμένο άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου