Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ! ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ!!!

Ήρθε στην κυβέρνηση βάσει συγκεκριμένου σχεδίου από τους εγκληματίες τοκογλύφους της ΕΕ! Ο πιο δόλιος από όλους και ο πιο πιστός υπηρέτης του Σόιμπλε και Μέρκελ, είναι ο Τσίπρας. Τον...
εκπαίδευαν από χρόνια για την πιο βρώμικη δουλειά σε βάρος του λαού, προκειμένου να μην ανοίξει ρουθούνι!  Τον εξαπάτησε σκόπιμα δεσμευόμενος ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο. 
Και εξελέγη για να υπηρετήσει ο πολιτικός εγκληματίας Τσίπρας με τον πιο πιστό τρόπο το 3ο Μνημόνιο και τώρα ετοιμάζεται να φέρει το 4ο Μνημόνιο με νέα σφαγή στις συντάξεις και διάλυση των εργασιακών σχέσεων και πλήρη ισοπέδωση του λαού. Πάλι προσποιούμενος τον σκληρό διαπραγματευτή. Είναι όμως μέσα στο σχέδιο και αυτό. Να παίζει τον ρόλο του πατριώτη, αλλά ουσιαστικά σκάβει πιο βαθιά τον λάκκο της Ελλάδος, τσακίζοντας τους συνταξιούχους και θάβοντας το μέλλον των νέων γενιών. 
Αναγνώστης μας γράφει χαρακτηριστικά:
"Σύμφωνα με νόμο που ψήφισε ο συριζα νέοι συνταξιούχοι με 4855 ένσημα θα πάρουν σύνταξη 150.6 ευρώ από 485 που έπερναν μέχρι τώρα . Στα Νοσοκομεία είναι το μεγάλο δράμα / έγκλημα όπου δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν διότι δεν έχουν χρήματα . Οι ΣΤΑΥΛΟΙ που οι συριζαίοι αποκαλούν Νοσοκομεία είναι η ΝΤΡΟΠΗ αυτής της χώρας . Το Έθνος πεθαίνει ........ σβήνει κάθε μέρα που περνά και η αδιαφορία των Νεοραγιάδων δεν έχει όρια . Ο κατήφορος δεν έχει γυρισμό σε μια χώρα που σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει στον χάρτη από τα εγκλήματα της αριστεράς και εσείς τα ελεεινά ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ στου Παπάγου ασχολείστε με μ........."

1 σχόλιο:

  1. Υπαρχει ρητη δεσμευση
    Σε οποια χωρα πηγαινει το ΔΝΤ πρεπει να υπαρξει μειωση του πληθυσμου.
    Και επειδη δεν σκοτωνουν με πιστολι, πρεπει να εξαθλιωσουν τις κατωτερες ταξεις.
    Δειτε που πηγε το ΔΝΤ και δεν πεθαναν ανθρωποι απο λιμο, αρρωστιες κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή