Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΥΡΕΥΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (;)

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Τι ακριβώς γύρευε ο γαμπρός του Ερντογάν στην Αθήνα;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ο Τούρκος Σουλτάνος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ έχουν...

αποφασίσει τη de facto δημιουργία του Κουρδικού Κράτους. Που προς το παρόν και παρά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ, δεν υπάρχει κάποια ισχυρή ένδειξη ότι θα αλλάξει η γεωπολιτική ατζέντα των ΗΠΑ στην περιοχή. Επίσης, γνωρίζει ο Ερντογάν ότι και η Ρωσία συνηγορεί προς αυτήν την κατεύθυνση.
Έτσι, ο Ερντογάν προσπαθεί με χίλιους δυο τρόπους να αποτρέψει αυτό το ολέθριο για το ίδιο και τη χώρα του σενάριο. Δεν πρέπει επ΄ ουδενί το υπό δημιουργία Κουρδικό Κράτος, να συμπεριλαμβάνει στο ελάχιστο τουρκικά εδάφη.
Για τον λόγο αυτό δημιουργεί αντιπερισπασμούς με τρελές απαιτήσεις και διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών, προκειμένου να αποτρέψει τη δημιουργία του Κουρδικού κράτους!

Στρατόπεδο λαθρομεταναστών η Ελλάδα!

Έτσι, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρώτα επιδιώκει τη διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας του και ακολούθως δεν ξεχνά ποτέ την επεκτατική πολιτική του έναντι της Ελλάδος. Πόσο δε μάλλον, όταν αυτή εξυπηρετεί το σχέδιό του περί της περιχαράκωσης των σημερινών συνόρων της Τουρκίας.
Άλλωστε, ένας μεγάλος ηγέτης – και είναι μεγάλος ηγέτης ο Ερντογάν – σχεδιάζει σοβαρά επί χάρτου την εξωτερική πολιτική της χώρας του. Μια πολιτική δουλεμένη και εκμεταλλευόμενη πάντα τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Γι΄ αυτό μεθοδικά ξεδίπλωσε το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε ένα απέραντο στρατόπεδο “μεταναστών - προσφύγων” από διάφορες εξαθλιωμένες χώρες. Καθ΄ ότι στις βόρειες περιοχές της Πατρίδος μας, αλλά και στα νησιά (κυρίως) του Βορειοανατολικού Αιγαίου, οι Έλληνες αυτών των περιοχών, στενάζουν υπό το βάρος των Hot spots και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αλλόφρονα πολιτική της ΕΕ (λέγε με Γερμανία) περί της “διαχείρισης” αυτών των ψυχών. Από την άλλη πλευρά, μια υποταγμένη και δουλική κυβέρνηση, εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την Πατρίδα μας, αποδέχεται την αλλοίωση του πληθυσμού μας και την επιπλέον επιβάρυνση της ήδη πτωχευμένης οικονομίας μας. Από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι “φιλοξενούμενοι” αντιδρούν με τις συνθήκες διαβίωσής τους στα Hot spots και ήδη έχουν δημιουργήσει σοβαρά επεισόδια. Τα οποία, το αμέσως επόμενο διάστημα πιθανότατα θα λάβουν εκρηκτική διάσταση και η αντιπαράθεση κατοίκων και “φιλοξενούμενων” να μετατραπεί σε μια μάχη σώμα με σώμα, με απρόβλεπτα θλιβερά αποτελέσματα.

Στρατηγικά σχεδιασμένη ανωμαλία!

Από εκεί και μετά, οφείλει να γνωρίζει η κυβέρνηση και δεν γνωρίζουμε εμείς πως ακριβώς αντιδρά, στις άριστες πληροφορίες μας και τις οποίες έχουμε δημοσιοποιήσει, πως δηλαδή θα υπάρξει “διαίρεση” της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, σε μικρές περιοχές δράσης. Όπου θα υπάρχει έλεγχος από υποσταθμούς διοίκησης. Αυτοί οι πυρήνες έχουν εφοδιασθεί με πλαστά Συριακά διαβατήρια καθώς και με ταυτότητες δημοσιογράφων – ανταποκριτών ξένων πρακτορείων ειδήσεων. Καθώς και τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου όταν θα δημιουργηθεί η ανωμαλία, αυτοί να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη τη χώρα. Επιπρόσθετη αναγνώριση μεταξύ τους θα είναι συγκεκριμένο αντικείμενο στα χέρια τους.   
Η άριστη καθ΄ όλα πηγή μας, μας είπε ακόμη, ότι όλα αυτά γίνονται με τη διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών σε ευρώ και δολάρια που διακινούν εγκέφαλοι αυτών των επιχειρήσεων. Αυτοί έχουν αναλάβει και την εκπαίδευση των νέων στρατολογημένων μελών. Στις διαβιβάσεις, στην ψυχολογική ανάκριση, στην κωδικοποίηση μηνυμάτων. Και οι οποίοι μένουν σε νοικιασμένα διαμερίσματα των μεγάλων Πόλεων      

Αξίζει να θυμηθούμε το σχέδιο της Τουρκίας,,,       

…όπως μας το μετέφερε ο “ωτακουστής” του Ερντογάν, η απόλυτα αξιόπιστη πηγή μας. Ένα εφιαλτικό σενάριο που θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ή ταινίας τρόμου αλά Χίτσκοκ. Που όμως, εάν παρακολουθήσουμε τις Παγκόσμιες εξελίξεις, θα διαπιστώσουμε πως δεν είναι  ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε σενάριο τρόμου.    
Έτσι, με δεδομένη την κατάληψη των νησιών του Αιγαίου μας από “πρόσφυγες – μετανάστες”, το σχέδιο του Ερντογάν είναι το ακόλουθο:
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πυκνώσει ο εποικισμός των νησιών μας. Θα μεταφερθούν στα νησιά του Αιγαίου μας μουσουλμανικοί θύλακες. Τότε η Τουρκία θα εμφανιστεί ως προστάτης – νταβατζής όλων αυτών των θυλάκων ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συνδιοίκησης στο Αιγαίο (Α΄ φάση). Που η διοίκηση του Αιγαίου Πελάγους δεν θα είναι ούτε ελληνική, ούτε τουρκική. Που όμως, για την άσκηση διοίκησης θα πρέπει να έχει λόγο και η Τουρκία.
Στη Β΄ φάση προβλέπεται η δημιουργία μιας ανώμαλης κατάστασης στα νησιά μας προκειμένου η Τουρκία να επιβάλλει την πολιτιστική μετάλλαξη των νησιών μας του Αιγαίου.       
Στην Γ΄ φάση προβλέπεται η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, γιατί πλέον δεν θα χρειάζεται ο στρατός μας στα νησιά μας.
Έτσι, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο συγκυριαρχίας και συνεκμετάλλευσης του αμύθητου ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο μας. Γιατί, γι΄ αυτόν τον τεράστιο πλούτο γίνεται ο καυγάς. Που τελικά, ενδεχομένως εάν δεν αντιδράσουμε να οδηγήσει τις εξελίξεις στη διχοτόμηση του Αιγαίου, που επιθυμεί διακαώς ο Ερντογάν, γι΄ αυτό και αμφισβητεί επανειλημμένως τη Συνθήκη της Λωζάνης.     

Ο Ερντογάν τορπίλισε τη λύση του Κυπριακού προβλήματος!

Μπορεί ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, να ήταν από ελληνικής πλευράς εκείνος που τορπίλισε τη σύσκεψη της Γενεύης περί λύσεως του Κυπριακού ζητήματος, αφού ήταν επιζήμια για τα ελληνικά συμφέροντα, παρ΄ ότι Τσίπρας και Αναστασιάδης ήθελαν άρον – άρον να σφραγίσουν αυτή την επιβλαβή συμφωνία, λόγω των αφόρητων πιέσεων που δέχονταν από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος επιζητούσε την δική του λύση στο Κυπριακό πριν την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ (20 Ιανουαρίου 2017). 
Ωστόσο, επί της ουσίας δεν ήθελε λύση στο Κυπριακό, τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Γιατί - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας και το έχουμε γράψει ξανά - εκτιμά, ότι θα “κάψει” το διαπραγματευτικό του ατού στο ζήτημα της μη δημιουργίας του Κουρδικού κράτους, αλλά και των διεκδικήσεών του στα ζητήματα της ΑΟΖ, του Αιγαίου και της Θράκης…

Ο γαμπρός του Ερντογάν στην Αθήνα!

Σοβαρή παράμετρος σε όλα τα παραπάνω ήταν η έλευση στην Αθήνα του γαμπρού του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ (δεν είναι η πρώτη φορά). Ο οποίος τυγχάνει να είναι Υπουργός Ενέργειας στη γείτονα χώρα και ο οποίος έχει κατηγορηθεί για άρρηκτες σχέσεις που διατηρεί με τους τζιχαντιστές.   
Άλλωστε, είναι γνωστή σε όλους η σύνδεση της οικογένειας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το Ισλαμικό Κράτος. Μια σχέση που αποδεικνύεται και από τις 57 χιλιάδες και πλέον ηλεκτρονικά μηνύματα με θέμα συναλλαγές της Τουρκίας για αγορά πετρελαίου από περιοχές που ελέγχονται από τον ISIS. Πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν μέσω του ιστότοπου WikiLeaks!  
Επίσης, ο γαμπρός του Ερντογάν και Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, φέρεται ως ιδιοκτήτης της εταιρείας Power trance που διακινεί το πετρέλαιο από τις περιοχές του ISIS στην Τουρκία, παρ΄ότι ο ίδιος έχει αρνηθεί αυτήν την κατηγορία!
Έτσι, είναι ένα μεγάλο ερώτημα για το «τι ακριβώς γύρευε η αλεπού στο παζάρι;;»!
Τι γύρευε ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας και γαμπρός του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα;; Ο οποίος αφίχθη το πρωί της Τρίτης και αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης;;
Σύμφωνα λοιπόν με την πάντα ακριβέστατη πηγή μας, η έλευση του Μπεράτ Αλμπαϊράκ στην Αθήνα, ήταν η διαπραγμάτευση αγοράς 8 με 10 ετοιμοπαράδοτων βαποριών από Έλληνες πλοιοκτήτες.
Οι σύμβουλοι που συνόδευαν τον Τούρκο Υπουργό, ήταν Άγγλοι.
Τα γραφεία των εφοπλιστών με τους οποίους μίλησε ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, έχουν μεταφέρει την έδρα τους από τον Πειραιά στη Σιγκαπούρη.
Εμείς ελπίζουμε, οι “κουβέντες” να έμειναν στην αγορά των πλοίων και όχι σε απόρρητες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την Ασφάλεια της Πατρίδος μας!  

Επανέρχομαι…   

4 σχόλια:

  1. Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

    1. Trump vs ISIS... δύσκολο για τον κάθε Ερντογάν να αλλάξει τα πιστεύω του και να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας, άρα στις επεκτατικές του βλέψεις για το Αιγαίο είναι για την τώρα μόνος του.

    2. Η Ελλάδα είχε ήδη μεγάλα προβλήματα και κακώς δημιούργησε HOT SPOTS διότι επιβαρύνει τους νησιώτες. Το πρόβλημα των μετοίκων έπρεπε να προωθηθεί από την ΕΕ στις πλούσιες αραβικές χώρες Κουβέϊτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν μετοικοι το ΣΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή
  2. ρε δεν γαμ...νται τα μεμέτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή