Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! ΒΑΘΥ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΒΑΘΥ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Η αποχώρηση από τη Χρυσή Αυγή και η δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, του Βουλευτή Μεσσηνίας...

Δημήτρη Κουκούτση, είναι για πολλούς βόμβα μεγατόνων. Όχι όμως για τους γνωρίζοντες!
Ωστόσο, όπως και να έχει το πράγμα, αυτή η αποχώρηση είναι πολύ μεγάλης πολιτικής αξίας. Διότι, πραγματοποιείται σε ένα κόμμα που στους πολίτες είχε παγιωθεί η εντύπωση πως επρόκειτο για ένα κόμμα και μια κοινοβουλευτική ομάδα, του χαρακτήρα μπετόν αρμέ!
Παρ΄ ότι όμως πολλοί επαΐοντες δείχνουν να ξαφνιάζονται από αυτήν την αποχώρηση, ο υπογράφων το παρόν κείμενο επανειλημμένως ανάδειξε από την Ελεύθερη Ώρα, μεγάλα προβλήματα στο Εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Που μπορεί να πίκρανε αρκετούς φίλους, αλλά δυστυχώς παρουσίασε κατ΄ ελάχιστο την κατάσταση που επικρατούσε στη Χρυσή Αυγή. 
Με αυτήν την αποχώρηση θα ενσκήψουν όχι μόνο προβλήματα πολιτικά αλλά και ιδεολογικά! Και θα εξηγήσω παρακάτω!

Οι συζητήσεις με τον Καρατζαφέρη επέφεραν το πρώτο ρήγμα!

Πρώτα απ΄ όλα να θυμηθούμε, όταν πρώτος έγραψα στο άρθρο μου της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2016 “Ο Μιχαλολιάκος  …χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη”, φέρνοντας στο φως τις υπόγειες συζητήσεις του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον πολιτικό που “υποχρέωσε” την 15μελή κοινοβουλευτική του ομάδα (ΛΑΟΣ) να ψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο. Ο οποίος συμμετείχε στην προδοτική κυβέρνηση Παπαδήμου (Υπουργοί της οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Γεωργίου, Βουλευτές ΛΑΟΣ) που δημιούργησε το καταστροφικό για πολλούς PSI. 
Αυτές οι υπόγειες διαδρομές του Νίκου Μιχαλολιάκου για συνεργασία με έναν ιδεολογικά εκπεσόντα πρώην ηγέτη του Πατριωτικού χώρου, επέφερε καίριο πλήγμα στη συνοχή του σκάφους της Χρυσής Αυγής, δυσαρεστώντας Βουλευτές και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτή η ταραχή που δημιουργήθηκε, αλλά και η αλήθεια που έβγαινε από το επώνυμο δημοσίευμά μου, έκαναν τη Χρυσή Αυγή να μη βγάλει ούτε μια λυτή ανακοίνωση. Γιατί, σε αυτές τις περιπτώσεις, η σιωπή είναι χρυσός!

Βαθύτερα τα προβλήματα της Χρυσής Αυγής!

Ας θυμηθούμε επίσης, τι έγραφα μεταξύ των άλλων σε άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017: 
“…Γιατί, από ότι μαθαίνουμε, ο πρώτος που χάρηκε για το ότι χάλασε ο παραλίγο “αρραβώνας” Χρυσής Αυγής – Καρατζαφέρη, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο οποίος είναι υπέρ του πολιτικού ανοίγματος της Χρυσής Αυγής σε στελέχη του πατριωτικού χώρου – όχι Μνημονιακούς – αντίθετα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος θέλει το κόμμα “κλειστό” και ελεγχόμενο από τον δικό του πολιτικό περίγυρο, στον οποίο μάλλον δεν ανήκει πλέον ο Ηλίας Κασιδιάρης…”!! 
Στο ίδιο άρθρο ανέφερα επίσης:
“Είναι παράδοξο σε μια Ελλάδα που είναι τελευταία σε όλες τις διεθνείς οικονομικές μετρήσεις, στην οποία επί 7 χρόνια συντελείται ένας Αρμαγεδδών, όταν όλα τα Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης αυξάνουν ραγδαία τα ποσοστά τους (στην Αυστρία παρά λίγο να γίνουν κυβέρνηση και στην Γαλλία είναι το πρώτο φαβορί), στη χώρα μας η Χρυσή Αυγή να έχει πιάσει “ταβάνι” στα εκλογικά αλλά και δημοσκοπικά αποτελέσματα της, στην πορεία!!
Τελικά, προβληματίζονται στη Χρυσή Αυγή;;
Αναζητούν το αίτιο της μη εκλογικής τους έκρηξης;;
Μήπως είναι πολλά τα προβλήματα, που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους…”;;
Θεωρώ πως αυτή η τελευταία αναφορά μου ήταν “προφητική” και είναι ο κύριος λόγος της διαφαινόμενης διάσπασης της Χρυσή Αυγής!!

Ο Καρατζαφέρης …τους δηλητηρίασε…

Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δέχθηκαν ισχυρό σοκ, εκείνο το βράδυ στα μέσα του Φεβρουαρίου, όταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη ήταν στο στούντιο ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκρηκτικός όπως πάντα και ακολούθησαν οι παρεμβάσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη, του Νίκου Μιχαλολιάκου και του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Επιτήδειου, σε μια ανφέρ παρέμβασή του μετά τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, παρότι η παρέμβαση του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν τουλάχιστον άστοχη και από την οποία διαφάνηκε ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και δεν ελέγχει πλέον τα νεύρα του! 
Ωστόσο, ο Γιώργος Επιτήδειος – συντασσόμενος απόλυτα με τον Ηλία Κασιδιάρη – μίλησε και είπε πως οι Ναζιστικοί χαιρετισμοί και λοιπά άλλα που χαρακτηρίζουν ως Ναζιστικό το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ήταν “παιδικές ασθένειες” από τις οποίες προσβάλλονται κάποιοι στα χρόνια της νιότης τους!!

Το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής είναι ιδεολογικό, αλλά και υπαρξιακό!


Την ίδια ημέρα που ανεξαρτητοποιείτο ο Δημήτρης Κουκούτσης (Σάββατο 4 Μαρτίου), την ίδια ακριβώς ημέρα στη Σαββατιάτική σελίδα μου στην Ελεύθερη Ώρα “Τσουκνίδα”, δημοσίευα δυο πρωτοσέλιδα του περιοδικού “Αντεπίθεση” που εξέδιδε επί σειρά ετών η νεολαία της Χρυσής Αυγής και το οποίο καταργήθηκε όταν η Χρυσή Αυγή έγινε κοινοβουλευτικό κόμμα. 
Ανέφερα συγκεκριμένα:    
«Ποια η σχέση της Χρυσής Αυγής με το περιοδικό “Αντεπίθεση” που υμνούσε σε κάθε του φύλλο το Ναζισμό και όχι μόνο;;;»!
    

Και το “όχι μόνο” θα το δημοσιοποιήσω σήμερα!

Υμνητές του Εωσφόρου!

Στο τεύχος 5 του Ιανουαρίου 2000, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο: “Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα”. Σ΄ αυτό εξυμνείται ο Εωσφόρος – Σατανάς που σύμφωνα με τους συντάκτες, είναι:
«Αυτός που τολμά να υψωθεί μπροστά στη Θεϊκή Δύναμη. Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι μιας παρακμασμένης Θεϊκής Δύναμης…  
Αυτός που δεν χωρά στα σύνορα του Παραδείσου και έτσι τίθεται εκτός Παραδείσου…
Αυτός που θα φτιάξει τη δική του Κόλαση και εκεί θα καλέσει όλους αυτούς που θαμπώνονται από το Φως του. Από τους ίδιους με αυτό Κολασμένους , το στρατό του. Τον Στρατό των ίδιων κολασμένων εδώ και αιώνες που από καταβολής κόσμου μια μικρή κόκκινη κλωστή δένει όλους τους Στρατιώτες του…
Αυτός που οι ανά τον κόσμο δούλοι, υποταγμένοι θα τον πουν Διάβολο, Σατανά και αυτός θα γελά, θα καγχάζει. Μόνος του. Με τους συντρόφους του. Με τους συμπολεμιστές του!
Αυτός που είναι μια αιχμηρή κοφτή γραμμή φωτός! Ο Ανίκητος ήλιος! Ο Εωσφόρος! 
Αυτός που φέρνει το Λευκό Φως, την Αυγή κάθε χιλιετία…»! 



Να τοποθετηθεί δημόσια ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος! 

Όλα τα παραπάνω βλάπτουν βάναυσα τα πιστεύω των Ορθόδοξων Χριστιανών και δημιουργούν απορίες, και θα πρέπει πάραυτα να τοποθετηθεί δημόσια ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. 
Όπως θα πρέπει να μας πει εάν πριν ονομάσει το κόμμα του Χρυσή Αυγή, ήθελε να το ονομάσει “Εωσφόρο”, προβάλλοντας ότι είναι το κόμμα που φέρνει φως. Αυτή η σκέψη όμως δεν τελεσφόρησε, τότε, γιατί αντέδρασαν πολλά από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος! 

Απαιτούνται εξηγήσεις από τον Κουκούτση…

Όσον αφορά τον Ανεξάρτητο πλέον, Βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση και επειδή στο κείμενο ανεξαρτητοποίησής του αφήνει πολλά ανοικτά ζητήματα, θα είναι εξόχως χρήσιμο για την μετέπειτα πολιτική του σταδιοδρομία να γίνει πολύ πιο σαφής για τους λόγους της ξαφνικής αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή.
Γνώριζε τα περί Ναζισμού και τα περί ύμνων στο Διάβολο – Σατανά από το πρώην κόμμα του το οποίο υπηρέτησε επί πολλά χρόνια;;
Τα αποκηρύττει τα παραπάνω μετά βδελυγμίας;;  
Ή από τη μια υμνούμε τον Σατανά και από την άλλη μετέχουμε σε Ορθόδοξα Μυστήρια της Θρησκείας μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου