Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΤΙΓΚΑΣ: "ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΧΑΜΗΛΗ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ"!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Δελτίο Τύπου 12
                                                  9 Μαρτίου 2017
Κανένας Αντιδήμαρχος από
Παπάγου!
Χαμηλή η εκτίμηση για τον Παπάγου
 από το Δήμαρχο
Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα των πέντε Αντιδημάρχων του...

Δήμου μας για τους προσεχείς 30 μήνες και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε έστω και ένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους που προέρχονται από τη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου στην επιλογή αυτή του Δημάρχου.
        Οφείλω κατ΄αρχάς να ομολογήσω ότι εκτιμώ απεριόριστα όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Παρατάξεων, αλλά και τους Αντιδημάρχους του Δήμου μας. Όμως δυσκολεύομαι να αντιληφθώ ότι δεν υπήρχε και κάποιος ικανός για Αντιδήμαρχος προερχόμενος από Παπάγου για το διάστημα από τώρα μέχρι τέλους της θητείας της Δημοτικής Αρχής. Αναμφισβήτητα υπάρχουν και το πιστεύω ακράδαντα.
          Συνεπώς ο μόνος λόγος για τη μη ανάθεση καθηκόντων πρέπει να αποδοθεί στην αντίληψη που έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος για τη σοβαρότητα των θεμάτων του Παπάγου. Τούτο βέβαια δεν είναι καινούργιο.
 Η βεβαιωμένη πεποίθηση των κατοίκων του Παπάγου είναι ότι ο Δήμαρχος μόνο για τα προβλήματά τους δεν ενδιαφέρεται. Καθαριότητα; Φωτισμός; Όχληση από αγώνες μοτοσυκλετών; Ασφάλεια; Σχολεία; Κοινωνική πολιτική; και άλλα πολλά κάνουν το κάτοικό του να νοιώθει αισθητά την υποβάθμιση. Δυστυχώς για τους Παπαγιώτες ο Δήμαρχος έχει πολύ ΧΑΜΗΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ για τον Παπάγου.
          Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της  Ανεξάρτητης  Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, της  Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου μας, της παράταξης που από χρόνια πρωτοστατεί με κάθε μέσο στην ουσιαστική ενοποίηση των δύο πρώην Δήμων, θεωρεί ότι η σταθμισμένη και αναλογική παρουσία των Αντιδημάρχων διευκολύνει ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ. Εμείς αυτή θέλουμε και γι αυτήν εργαζόμαστε.

Ο Δήμαρχος δυστυχώς από την ανικανότητά του και τη μικροπαραταξιακή του αντίληψη ενεργεί ως Τοπάρχης. Κρίμα γιατί έτσι η Ενοποίηση πλήττεται καίρια.

23 σχόλια:

  1. Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΙΧΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ 4ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΡΑΙΧ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι δα και ``απεριόριστη εκτίμηση...΄΄ για όλους!!!
    Απλά στους "τυφλούς βασιλεύουν οι μονόφθαλμοι!"
    Σοφή, σοφότατη παροιμία, του θυμόσοφου λαού μας.
    Κάνω λάθος;
    Ο οδοντίατρος στα..."αζήτητα";;;
    Από την Δ.Κ. Παπάγου δεν προέρχεται;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου θα τον βολέψει και τον οδοντίατρο.Του χρειάζονται οι σταυροί του.

      Διαγραφή
  3. Ο Δημητράκης έβγαλε γλώσσα και μπήκε στην κατάψυξη..έτσι είναι..όταν δεν γλύφεις τον Σουλτάνο και το χαρέμι του μένεις στα αζήτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ !! ΕΜΕΝΕ ΣΤΟΥΒΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΕΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΤΟΣΗ Η ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ .....ΑΣ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ......ΘΑ ΔΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγα χρόνια ακόμη θα μείνει στον Χολαργό ο Λιάκος.Θα μετακομίσει βορειότερα μόλις ολοκληρώσει τη θητεία του.Αλλωστε στενοί συνεργάτες του εκτός της πόλης κατοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΛΕΥΡΑ. ΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΠΑΠΑΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά να πάθουν οι Παπαγιωτες. Έβγαλαν δήμαρχο το τσιράκι του Ξύδη. Πιο μάγκας βέβαια ο Λιάκος έβαλε στην ψύξη και τον ίδιο τον Ξύδη. Άντε σε καμμιά γιορτούλα η σε κανένα βραβείο της πεντάρας. Το θέμα είναι πόσο ηλίθιοι είναι οι Παπαγιωτες ώστε να τον ξαναβγάλουν δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύμφωνα με νόμο που ψήφισε ο συριζα νέοι συνταξιούχοι με 4855 ένσημα θα πάρουν σύνταξη 150.6 ευρώ από 485 που έπερναν μέχρι τώρα . Στα Νοσοκομεία είναι το μεγάλο δράμα / έγκλημα όπου δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν διότι δεν έχουν χρήματα . Οι ΣΤΑΥΛΟΙ που οι συριζαίοι αποκαλούν Νοσοκομεία είναι η ΝΤΡΟΠΗ αυτής της χώρας . Το Έθνος πεθαίνει ........ σβήνει κάθε μέρα που περνά και η αδιαφορία των Νεοραγιάδων δεν έχει όρια . Ο κατήφορος δεν έχει γυρισμό σε μια χώρα που σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει στον χάρτη από τα εγκλήματα της αριστεράς και εσείς τα ελεεινά ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ στου Παπάγου ασχολείστε με μ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς οι απλοί πολίτες Παπάγου Χολαργού έχουμε χαμηλή εμτίμηση για όλους εσάς που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και τα προνόμοια της . Όσο για την Ελλάδα την έχετε ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Λιάκος προτίμησε να βάλει Αντιδημάρχους τα μεγάλα του χαρτιά γιατί έρχονται εκλογές το 2018.
    Έβαλε αυτούς που μαζεύουν ψηφαλάκια από το ΚΑΠΗ και όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς θα ξαναβγεί αφού ο Έλληνας δεν βάζει μυαλό. Προτιμάει τους ίδιους δεινόσαυρους που νέμονται την εξουσία επί δεκαετίες. Από τη Νικάκη που από το Πασόκ έκανε κωλοτούμπα μέχρι τον Αυγουρόπιυλο που έφτυσε τον Νικολάου για την καρέκλα. Όλοι αυτοί μαζεύουν τα ψηφαλάκια των ζώων που τους ψηφίζουν μια ζωή τώρα θα αλλάξουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε να φύγουν οι παλιοί να έρθουν καινούργιοι για να φάνε κι αυτοί. Μην τρώνε μόνο οι πρώτοι. Έτσι κι αλλιώς στο δήμο γίνεται ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.Σε καλή μεριά βρε !! Καλοφάγωτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ πχ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΠΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ???ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η Ν ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΛΥΨΗΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ....ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ Κ ΡΑΝΤΟΥ ΤΙΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ????ΤΙ ΠΡΟ΅ΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ ΑΥΤΕΣ??? ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ:.......ΓΕΛΕΙΑ?...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ????? ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο Κ ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον Κούλη τον έφερε για καβάτζα στις εκλογές. Είναι γάτουλας ο Λιάκος. Κουτοπόνηρος τσοπάνης. Δεν λογαριάζει κανένα εμπόδιο για να κρατήσει την καρέκλα. Η αντιπολίτευση γαργάρα. Ποια αντιπολίτευση θα μου πεις. Ο Τίγκας ασχολείται μόνο με τα σκατά των σκύλων για τις μάσες και τις ρεμούλες μούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η ξεφτιλισμένη ξενόφερτη βρομο αριστερά με τι ασχολείται ;

      Διαγραφή
  17. Η αριστερά των κλεφταράδων , των απατεώνων και των αληταράδων που ρήμαξε τα Δημόσια Ταμεία και έθαψε την χώρα με ληστρικά χαράτσια και Μνημόνια θα σας θάψει όλους και θα σας ξεβρακώσει χωρίς κανείς από εσάς να πάρει είδηση . Ψήφισε ξανά ζώο Ραγιά ΣΥΡΙΖΑ . Ψήφισε ξανά ρε Γκιαούρη τον αμερικανόδουλο αλέξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. VIVA COMAMDATE MASTURA TCE GEVARA ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΑΣ . ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ DISNEYLAND Μαζί με τον MR ALEXIS MADE IN USA και τον σύντροφο τραπεζίτη ROTHSCHILD . VIVA KAI ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Κανένα σπίτι σε χέρια Ελληνικά . Όλα για τους τοκογλύφους . VIVA ΡΕ ........VIVA LA REVOLUTIOV . VIVA ΡΕ ALEXIS FON ADOLFO TSAUSESKO MASKARA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συντάξεις πείνας 152 ευρώ ψήφισαν οι λεχρίτες της αριστεράς για τους ιθαγενείς Έλληνες . Η εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο είναι η νέα ιδεολογία του συριζα .

      Διαγραφή
  19. Χίλιες φορές ο Κούλης από τον απατεώνα και ανθέλληνα της συμμορίας σφυριζα αλέξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή