Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ! ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΖΙΩΤΗ ΤΟ 2014!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ...

γύρω από την υπόθεση δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά. Δράστης είναι ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος ομόλογησε την πράξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας από τους άνδρες που συνέλαβε τον Νίκο Μαζιώτη, μετά από ανταλλαγή πυρών τον Ιούλιο του 2014.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ύποπτος εντοπίστηκε από κάμερα περιπτέρου, η οποία τον δείχνει και μέσα στο ταξί, λίγη ώρα πριν χαθεί το σήμα από το GPS του οχήματος του θύματος. Δηλαδή, πριν στρίψει το ταξί στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα, ωστόσο πήρε μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας. Μάλιστα, φέρεται να συμμετείχε στις έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 52χρονου.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς με δύο τραύματα, ένα στην κροταφική χώρα και ένα στην πλάτη, από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος Σ.Κ. είχε βγει για δουλειά στις 17:00 το απόγευμα χωρίς να δώσει από εκεί και έπειτα σημεία ζωής. Οι έρευνες άρχισαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία.

Η υπόθεση κινητοποίησε άμεσα τις αστυνομικές αρχές, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονική επίθεση που δέχεται οδηγός ταξί, μέσα σε σύντομο διάστημα, θυμίζοντας αρκετά την περίπτωση του 52χρονου θύματος στην Κηφισιά που βρέθηκε νεκρός στο ταξί του έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε εξίσου στον κρόταφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου