Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΡΑΣΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Το δρώμενο οφείλεται στον Συριζαίο δημοσιογράφο της «Αυγής» Στρατή Μπουρνάζο (υπεύθυνος των «Εκθεμάτων») και έγινε στα Εξάρχεια...τον...


Σεπτέμβρη του 2012. Παρατηρήστε πώς διασύρουν το ένδοξο ράσο της Ορθοδοξίας, τους ύμνους της Εκκλησίας και βέβαια τον κοσμαγάπητο άγιο Παΐσιο, προκειμένου να υποστηρίξουν τον βλάσφημο Φίλιππο Λοΐζο που δημιούργησε στο Facebook την κατάπτυστη σελίδα «Γέρων Παστίτσιος» και αθωώθηκε οριστικά προ ημερών, αφού η πρωτόδικη καταδίκη του σε 10 μήνες φυλάκιση, παραγράφηκε με τον πρόσφατο νόμο του Νίκου Παρασκευόπουλου. 
Το κείμενο και το βίντεο που ακολουθούν είναι από τους ίδιους τους δημιουργούς του αντίχριστου χάππενινγκ:
Περιφορά του Γέροντα Παστίτσιου στη χριστεπώνυμη συνοικία των Εξαρχείων
Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης διεξήχθη η περιφορά του σκηνώματος (τάβλα) του Γέροντα Παστίτσιου σε δρόμους των Εξαρχείων καθώς και στην πλατεία και στο κοινωνικό κέντρο Βοξ.Η περιφορά του Γέροντα ξεκίνησε από τα γραφεία των Ενθεμάτων επί της Βαλτετσίου και κατέληξε στον πεζόδρομο της Τσαμαδού όπου και εψάλη ακολουθία.Πλήθος πιστών αλλά και η συγκινητική παρουσία και αντίδραση της νεολαίας της πλατείας έδωσαν τον τόνο στη περιφορά του αγίου.
Εψάλησαν τα "η θρησκοληψία είναι ένα βίτσιο λευτεριά στον γέροντα Παστίτσιο", "του Γέροντα η μπεσαμέλ ποτέ της δεν σουρώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" και άλλοι ύμνοι της πίστεως του λαού μας.
Η πομπή σταμάτησε εις το Κοινωνικόν Κέντρον Κ*ΒΟΞ όπου εκατοντάδες αντιεξουσιαστές προσκύνησαν την εικόνα του Οσίου Προστάτη. Μέσα σε ρίγη συγκίνησης και αναφιλητά, μπάχαλοι, νετσαγεφικοί, αναρχοσυνδικαλιστές, αναρχοκομμουνιστές, μηδενιστές, χουλιγκάνοι, ρεφορμιστές, συμβουλιακοί, αυτόνομοι, κολλεκτιβιστές, ευρωκομμουνιστές, Λουξεμπουργκικοί, Τροτσκιστές, Μουλούδες, Συριζοχαλαροί, σοσιαλδημοκράτες, ευρωπασιφιστές διαταξικοί, επαναστάτες και κηπουροί, σερβιτόροι και τρανσέξουαλ, στοιχουργοί και τσιλιαδόροι, γυμναστηριακοί και ζογκλέρ, χωρισμένοι και αγάμητοι, τελειωμένοι και πρωτάρηδες, πρεζάκηδες και διαβασμένοι ακολούθησαν τον Γέροντα Παστίτσιο προς το θείο φως της εξ αποκαλύψεως μιας και μοναδικής αλήθειας:

Ζυμαρικά Ή Τέφρα!!!

Για την χρυσή αυγή του ΠΑΣΤΑΦΑΡΙΑΝΙΣΜΟΥ! 

4 σχόλια:

  1. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάποιοι λένε ό,τι αυτή η "κυβέρνηση" είναι Καρνάβαλος, τελικά ξέρουν τι λένε και, ακόμη περισσότερο ξέρουν τι "εννοούν..."!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια καθάρματα δεν θα ξαναβγάλει ο τόπος . Οι άθλιοι συριζαίοι μισούν και τον αέρα που αναπνέουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άθλιοι ΣφΥΡΙΖαίοι μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες που "αναπνέουμε τον αέρα τους..."!

    ΑπάντησηΔιαγραφή