Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! ΦΡΙΚΗ:ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣΕ ΤΗ ΛΕΣΒΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ...

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η είδηση ότι 54χρονος πατέρας βίασε τη 16χρονη κόρη του για να της αποδείξει ότι το σεξ με τους άνδρες είναι καλύτερο....


Το 16χρονο κορίτσι, στα πλαίσια της δίκης στο δικαστήριο της κομητείας του Γουόρικ, δήλωσε ότι είπε στον πατέρα του «ότι παλεύει με την ταυτότητα του», όταν συνέβη το περιστατικό.

Ο 54χρονος άνδρας τότε αντέδρασε πολύ άσχημα.

Ανακοινώνοντας την απόφαση, ο δικαστής Άντριου Λόκχαρτ απευθύνθηκε στον κατηγορούμενο, λέγοντας:

«Ως 16χρονο κορίτσι συνειδητοποίησε ότι είναι gay, παλεύοντας με την ταυτότητά τoυ, όπως αρκετά άτομα κάνουν σ΄αυτή την ηλικία. Αποφάσισε να στο πει. Αντέδρασες δείχνοντας τον πραγματικό κι ανεξέλεγκτο θυμό σου και αποφάσισες να την βιάσεις για να της δείξεις ότι είναι καλύτερα να κάνει σεξ με άνδρες, παρά με γυναίκες. Tα αποδεικτικά στοιχεία έκαναν την ακρόαση αυτή οδυνηρή. Ο βιασμός εμπεριείχε υποβάθμιση και ταπείνωση. Το αδίκημα δείχνει την εχθρικότητα σου προς την ταυτότητά της ως λεσβία».

Προκειμένου να προστατευθεί η ταυτότητα του παιδιού, τα στοιχεία του πατέρα είναι μη δημοσιεύσιμα. Ο ίδιος καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση.
http://www.tribune.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου