Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ: "ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ...

από το προφίλ της Ραχήλ Μακρή:
Τσίπρας:"Oι πολίτες πρέπει...


να ερωτώνται για μείζονα θέματα της χώρας, όπως η συνταγματική αναθεώρηση". 
Ο λαός είπε οχι στα μνημόνια και το ξεπούλημα κι εσύ τα έκανες ναι. Ρώτησες ρε καραγκιόζη εαν θέλαμε να πουλάς αεροδρόμια, λιμάνια και ΔΕΗ; κάνε ρε καραγκιόζη δημοψηφισμα να δούμε οπως οι Ιταλοί και άσε τις πονηριές σου για ηλεκτρονικές ψηφοφορίες. Ξεφτιλισμένε κάνε οτι θες δεν ισχύει. Δεν διαθέτεις λαϊκή νομιμοποίηση καθώς κατελυσες το πολίτευμα το καλοκαιρι του 2015. Είσαι πραξικοπηματίας και τίποτα λιγότερο, οπότε θα στο πω οπως ο μπαλαφας: "άντε παενε από εδώ ρε".

8 σχόλια:

  1. Παρ' ότι μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής η συγκεκριμένη κυρία, συμφωνώ μαζί της, για το ``πραξικοπηματίας και καραγκιόζης!!΄΄
    Ο "υποδυόμενος" τον πρωθυπουργό και το υπουργικό του συμβούλιο, το επονομαζόμενο και "αριστερό κονκλάβιο(!)" πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην αδέκαστη δικαιοσύνη, με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ για την επιχειρούμενη εθνολογική αλλοίωση με τα εκατομμύρια επήλυδων μουσουλμάνων και για την διάπραξη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!
    Κάτι τέτοιο όμως θα πραγματοποιηθεί, μόνο όταν την χώρα την κυβερνήσουν οι Έλληνες και έχουμε ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ!!!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ, Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΟΡΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Πρώτη πόρτα ΔΕΞΙΑ είπες;

      Διαγραφή
  2. Η ίδια η Ραχηλ στο φεισμπουκ δηλωνε οτι είναι εναντίον του εθνικού μας κρατους!Η εβραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ραχηλ πρεπει να ειναι οβρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κε Τριπολιτσιώτη,είναι δικαίωμά σου να συμπαθείς ττην κα Ραχήλ,αυτό είναι εβραικό όνομα η κάνω λάθος,κόψε λίγο την φόρα που πήρες, δεν θα σου κάνουμε το κέφι να μας δείχνεις πόρτες εξόδου από την χώρα για όσους δεν γουστάρουμε τέτοια φρουτα σαν και αυτό το πράγμα που την έχει δει και αστέρι της πολιτικής μην χέσω...............
    νεοταξίτισα είναι όπως και οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ την θυμάμαι πάνω στα "κάγκελα" της ΕΡΤ, μαζί με την φιλενάδα την Ζωίτσα, ακόμα γελάω όπως "τσιρίζαν" για λογαριασμό του..."προλετάριου συνδικαλισμού" που έκανε και εξακολουθεί να κάνει ακόμα "κουμάντο" στην ΕΡΤ!!
    Ρε λες από τότε που κάθισε στο κάγκελο να της "μπήκε" η ιδέα ό,τι μπορεί να γίνει και "καγκελάριος" της χώρας;; Στην Ελλάδα είμαστε, όλα γίνονται θα μου πεις, σε αυτόν τον τόπο...
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα τώρα που ήθελε να κόβει αποκόμματα από τις εφημερίδες και να γράφει από πάνω στα τετραγωνισμένα κομματάκια την ονομαστική αξία σε χρήμα για να κινηθεί η οικονομία της χώρας, στην μετά γιούρο εποχή. Τρελοκομείο και ερασιτεχνισμός σε όλο του το μεγαλείο και χωρίς τέλος. Στου κασίδη το κεφάλι όλα τα ψώνια κάνουν την πρακτική τους. Καλά είναι εκεί που είναι και καλά θα κάνει να μην μας ταλαιπωρήσει άλλο το σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή