Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΕΤΣΙ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΔΕΙΤΕ...

Χολαργός, 9 Μαρτίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση για...

την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Αφιερωμένη στις γυναίκες της κοινωνικής προσφοράς, της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, ήταν η χθεσινή εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναικών.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν η ηθοποιός Ελένη Ράντου, για την προσφορά της στο χώρο του πολιτισμού και της τέχνης, οι κυρίες Ντίνα Καλλιοντζή - Νικολοπούλου Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου «Αντιγόνη Ζουρούδη» και Μαίρη Οικονόμου - Τσάνου Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης «Ελληνική Εστία» Παπάγου, για την κοινωνική προσφορά τους μέσω των συλλόγων του Δήμου μας. Τιμήθηκε επίσης η και Ξανθή Κατσούδα για την προσφορά της στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας, ως Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Παπάγου και του 2ου Γυμνασίου Χολαργού. 
 Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


6 σχόλια:

  1. Αααααχαχαχα !!! Ρε τι ξεφτίλας είναι αυτός ρεεεεε !!! Δεν ντρέπεται λίγο. Μόνο για φωτογραφίες είναι ικανός και για τίποτε άλλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος!!!
    Μας έχεις κάνει τα νεύρα "κουρέλια"...έλεος πια!!!
    Κάνε κάτι ουσιαστικό για τους δημότες, έστω και για αυτούς που σε ψήφισαν, έστω!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφους μαζεύει και μάλιστα από την αρχή της θητείας του.Στόχος η επανεκλογή.Το συμφέρον του δήμου δεν έχει και τόση σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΒΡΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ;; ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ!!!ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΝΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ????ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΤΩΡΑ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Τ: ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΙΚΟ:ΔΙΚΟ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ????ΧΩΜ:ΤΕΡΗ Ο ΠΑΠΑΓΟΥ:ΓΟ΅ Ε??? Ο Κ ΜΑΥΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ????ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ????ΓΙΑΤΙ ...ΑΚΟΥ ΑΠαντηση ΓΙΑ ΝΑ πάρει ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ?...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ...ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΩΝΤΟΒΟΛΑ ????ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ......



    ΑπάντησηΔιαγραφή