Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΙΣΙΠΙ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 ΝΕΚΡΟΙ...

Θρήνος στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, στρατιωτικό αεροσκάφος ...

KC-130 συνετρίβη το βράδυ της Δευτέρας (10/07) (τοπική ώρα) σε αγροτική περιοχή του Μισισίπι – Τουλάχιστον 16 οι νεκροί – Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας
Δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες για τις πιθανές αιτίες που οδήγησαν στην πτώση του αεροσκάφους, στην κομητεία Λεφλόρ στα βόρεια του Μισισίπι, σε απόσταση 160 χιλιομέτρων βορείως της πρωτεύουσας, Τζάκσον.
Η λοχαγός Σάρα Μπερνς εκπρόσωπος των Πεζοναυτών δήλωσε ότι το KC-130 Hercules «παρουσίασε αστοχία».
Τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν αρχικά λόγο για πέντε νεκρούς, ενώ αργότερα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αναφερόμενη κομητεία αύξησαν τον αριθμό των νεκρών από την πτώση σε τουλάχιστον 16.
Τηλεοπτικά πλάνα από την περιοχή της πτώσης του αεροσκάφους, έδειξαν ότι αυτό είχε τυλιχθεί στις φλόγες, μέσα σε έκταση με καλλιέργειες.
14347815 G
Η πτώση του αεροσκάφους ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των Αμερικανών πεζοναυτών στο Twitter. Ο κυβερνήτης του Μισισίπι έκανε λόγο για «τραγωδία» χωρίς να γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι νεκροί είναι πεζοναύτες, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν στο μεταγωγικό επέβαιναν και πολίτες. 
A USMC KC-130 mishap occurred the evening of July 10. Further information will be released as available. pic.twitter.com/QEFhooJZmC
— U.S. Marines (@USMC) July 11, 2017
Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα τα συντρίμμια του αεροσκάφους σκορπίστηκαν σε μία ακτίνα 5 χλμ, ενώ το msnewsnow.com αναφέρει ότι πιθανώς το αεροσκάφος εξερράγη στον αέρα. 
Τα αεροσκάφη KC-130 χρησιμοποιούνται ευρέως από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σε μια πληθώρα αποστολών, ενώ έχουν υποστεί διαδοχικές τροποποιήσεις προκειμένου ν' ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αποστολών τους.
14347814 G

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/805912/hpa-ptosi-aeroskafoys-ton-amerikanon-pezonayton-sto-misisipi-toylaxiston-pente-nekroi#ixzz4mUsBMZl3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου