Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ: ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ

 Επιδημία σε νηπιαγωγείο και σε hot spot στο Πυλί της Κω

Απόβαση Τούρκων στην Κω


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Είναι χρέος μας, εμάς των ολίγων, να αναδεικνύουμε όλα εκείνα τα...

θέματα που δεν παρουσιάζει η πολιτική νομενκλατούρα των Αθηνών και τα Συστημικά ΜΜΕ των εφοπλιστών!
Γι΄ αυτό σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τη δημοσίευση του γραφείου Τύπου του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ”, στην την τοπική εφημερίδα “Το Βήμα της Τουριστικής Κω” της 23ης Ιουνίου 2017, με τίτλο: Άμεσα στην Κω ομάδα ειδικών του ΚΕΕΛΠΝΟ!
Διαβάζοντας αυτές τις καταγγελίες θα τρομάξετε για το πως η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προστατεύει την υγεία των Ελλήνων!
Είναι τα έργα και οι ημέρες του θρασύτατου και λαλίστατου Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη!   

Δεν υπάρχουν γιατροί για τεστ Mantoux

Δεν υπάρχουν έμπειροι νοσηλευτές…


Στον πυρήνα των αρχών της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω “Ιπποκράτειον” βρίσκεται ο σεβασμός και η συνεργασία με όλους τους φορείς και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.     
Με αυτό το κριτήριο και κατόπιν θετικής εισήγησης των Συντονιστών Διευθυντών του Κέντρου Υγείας κ. Ιωάννη Καμπανή και κ. Μαρίας Φρατζάκη απαντήσαμε τον μήνα Μάρτιο σε σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ότι το Νοσοκομείο μας θα διαθέσει ιατρούς για την διενέργεια τεστ Mantoux σε όλα τα νηπιαγωγεία του νησιού της Κω όπως γινόταν πάντα (έγγραφό μας με αρ. πρωτ. ΓΠ 1282/22-3-2017).         
Στη συνέχεια σε συμπληρωματικό αίτημα της Αρμόδιας Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απαντήσαμε ότι εκτός από ιατρούς θα διαθέσουμε και έμπειρους νοσηλευτές (έγγραφό μας με αρ. πρωτ. ΓΠ 1958/8-5-2017). Με το τελευταίο έγγραφο είχε ορισθεί η συντονίστρια Διευθύντρια του ΓΝ – ΚΥ Κω γενική ιατρός κ. Μαρία Φρατζάκη ως υπεύθυνη εκ μέρους του νοσοκομείου για τον συντονισμό και τη συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη διενέργεια τεστ Mantoux στους μαθητές όλων των νηπιαγωγείων του νησιού της Κω!

Εμβόλια που ποτέ δεν παρελήφθησαν και η συνεχιζόμενη κοροϊδία…   


Παράλληλα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μας ενημέρωσε ότι στέλνει το απαραίτητο υγειονομικό υλικό το ποίο ποτέ δεν παρελήφθη. Με έκπληξή μας, έπειτα από όλη την παραπάνω αλληλογραφία, λάβαμε στις 24/5 επιστολή του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Δήμου Κω με την οποία μας ενημέρωνε η εξουσιοδοτημένη Δημοτική Σύμβουλος του Τμήματος κ. Πη Βασιλεία ότι “το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Δήμου Κω αναλαμβάνει τη διενέργεια εμβολιασμού Mantoux σε όλα τα νηπιαγωγεία του Δήμου Κω με ημερομηνία έναρξης την 29η Μαίου 2017 και με διάρκεια έως 14 Ιουνίου με τον ιατρό του Δημοτικού Ιατρείου Κω κ. Χούλη Γεώργιο, ο οποίος έχει εμπειρία στη διενέργεια Mantoux. Προκειμένου να συγκροτηθεί το εμβολιαστικό κλιμάκιο, παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της συνδρομής του Νοσοκομείου με δυο εκ των Νοσηλευτών σας”.  
Σημειώνουμε ότι από την καθ΄ ύλην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας δεν είχαμε καμιά έγγραφη ενημέρωση γι΄ αυτήν την αλλαγή. Πριν προλάβει η αρμόδια νοσηλευτική υπηρεσία του Νοσοκομείου να απαντήσει για την διάθεση νοσηλευτή βγήκε ανακοίνωση του Δήμου Κω στα ΜΜΕ ότι θα πραγματοποιηθεί η Διενέργεια Δερμοαντίδρασης με ιατρό και νοσηλευτή υπαλλήλους του Δήμου Κω.

Αυθαιρεσίες του Δήμου Κω και κρούσματα φυματίωσης σε νηπιαγωγείο…


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Κω η διενέργεια των Τεστ στο Πυλί πραγματοποιήθηκε στις 30/5/2017 και ο έλεγχος αυτών έγινε μετά από 2 ημέρες. Η ιατρική υπηρεσία και η διοίκηση του Νοσοκομείου πληροφορήθηκε ανεπίσημα και από τρίτους ότι υπήρξαν θετικά τεστ Mantoux μόλις την Δευτέρα 19/6/2017 δηλαδή μετά από σχεδόν 20 ημέρες. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα στο Νοσοκομείο με τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων, αποφασίσθηκε αφενός να κληθούν οι υπεύθυνοι του Δήμου να χορηγήσουν το ιστορικό των ελέγχων, να υπάρξει επικοινωνία με την Αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας και να ενημερωθεί ο αρμόδιος φορέας που είναι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Μάλιστα ζητήθηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ η αποστολή άμεσα ομάδας ειδικών προκειμένου να αντιμετωπισθεί με υπευθυνότητα και επιστημονική πληρότητα το θέμα που διαπιστώθηκε στο νηπιαγωγείο Πυλίου και επιπλέον να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση του πληθυσμού για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας (έ4γγραφό μας με αριθ. πρωτ. ΓΠ 2552/20-6-2017).  
Κλείνοντας το γραφείο Τύπου του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ” καθησυχάζει  τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Νησιού, πως όλο το επιστημονικό προσωπικό εργάζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία…
Ωστόσο, το ζητούμενο είναι: πώς είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία μετά από όλες τις παραπάνω καταγγελλόμενες αυθαιρεσίες, πού τρομάζουν όσους τις διαβάσουν;;

Κρούσματα φυματίωσης και στο hot spot


Στο Πυλί της Κω, όπου στο νηπιαγωγείο του είχαμε κρούσμα φυματίωσης, εξακριβωμένη πηγή μας, μας ενημέρωσε πως είχαμε τέσσερα κρούσματα φυματίωσης και στο hot spot που έχει κατασκευασθεί εκεί για να “φιλοξενήσει” πρόσφυγες – μετανάστες, στην ουσία λαθρομετανάστες!
Σε ένα hot spot όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες, γι΄ αυτό επανειλημμένως έχουν γίνει επεισόδια!

Ναρκωτικά, όπλα – πυρομαχικά, διακίνηση λαθρομεταναστών στην Κω…


Στην πολύπαθη Κω, στην οποία προ λίγων ημερών έγινε εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, όπλων - πυρομαχικών καθώς επίσης έκαναν παράνομη διακίνηση μεταναστών! Αυτή η εγκληματική σπείρα δρούσε στην Αττική, στην Κορινθία και την Κω!
Θα μπορούσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών να μας πει εάν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, πως μεταξύ των συλληφθέντων ξένων και Ελλήνων, είναι και Αστυνομικοί;;
Αναμένονται απαντήσεις από τον “αόρατο” κ. Νίκο Τόσκα!  
Γιατί, δεν είναι δυνατόν να μην προβληματίζει κανέναν από τα όσα συμβαίνουν στην Κω! Είναι τυχαία όλα αυτά;; Ή σκοπό έχουν να μετατρέψουν σε Σικελία την Κω;;

Απόβαση Τούρκων στην Κω!


Ή άλλως, έτσι θα μετατραπεί ευκολότερα σε τουρκική παροικία το σαγηνευτικό νησί μας, από τη στιγμή πού παίζει η Κως να συμπεριλαμβάνεται ως ένα από τα τρία νησιά μας στα οποία οι Τούρκοι θα εκδηλώσουν θερμό επεισόδιο;; Εκτός και εάν η κυβέρνηση παρ΄ ότι γνωρίζει αυτά τα σενάρια, δεν έχει το χρόνο για να ασχοληθεί!      
Όταν ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει μια τουρκική επιχειρηματική εκστρατεία στην Κω, από τη στιγμή που εμείς εν μέσω κρίσεως βλέπουμε την ανάπτυξη με τα κιάλια και την επιχειρηματική δραστηριότητα ως τρένο που δεν σταματάει στους σταθμούς!
Γιατί βλέπετε, μέσα στον Απρίλιο έγινε απόβαση στην Κω από τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών και Επενδυτών της Τουρκίας! Στην οποία συμμετέχουν 24 ομοσπονδίες, 186 σύλλογοι, 24 χιλιάδες επιχειρήσεις και 40 χιλιάδες επιχειρηματίες!
Μήπως λοιπόν δεν είναι τρελός ο Ερντογάν, όταν αποκαλεί τα νησιά του Αιγαίου ως “νησιά” της Τουρκίας;;
Ακούει τελικά κανείς από την κυβέρνησή μας, την κυβέρνηση των Μπολσεβίκων;;
     
 

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου