Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΤΙΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ: "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! 260 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ 300.000 €! ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ"!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....

Δελτίο Τύπου 31

                                                          12 Ιουλίου 2017

Ο Δήμαρχος Ξαφνικά Θυμήθηκε να αγοράσει

Ακίνητο 300.000 €

Σπατάλες-Χωρίς Τελειωμό!!! Ντροπή σας.

Σήμερα θα σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία που συνέβη στο Δήμαρχό μας:



·   Το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2017 ο Δήμαρχος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που «κατά σύμπτωση» είναι συνεργάτης του. Συναντήθηκε μαζί του την ίδια μέρα και αποφάσισε να συγκαλέσει εκτάκτως για την επόμενη μέρα την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο με μόνο θέμα την αγορά ακινήτου.

·  Ο συνεργάτης αυτός του Δημάρχου έχει ένα εξάδελφο που «κατά σύμπτωση» κληρονόμησε δίπλα στο πρώην Δημαρχείο Παπάγου – που σήμερα υπο-χρησιμοποιείται – μια ισόγειο μονοκατοικία και επιθυμεί να την πωλήσει κατά προτεραιότητα στο Δήμο μας.

· Ο Δήμαρχος ξαφνικά αντελήφθη «κατά σύμπτωση» ότι επιθυμεί να αναπτύξει περαιτέρω τις «Διοικητικές, Τεχνικές και Λοιπές υπηρεσίες» και συνεπώς δεν θα ήταν και άσχημο να αγοράσει την οικία αυτή.

Εδώ τελειώνει η μικρή ιστορία και αρχίζει για το Δήμο μας η τραγική πραγματικότητα. Ρωτάμε και επισημαίνουμε λοιπόν:


 Κύριε Δήμαρχε,
  
1ο:  Από πότε διαπιστώθηκε η ανάγκη αγοράς μιας οικίας, όταν μάλιστα έχουμε τέσσερα τουλάχιστον κληροδοτήματα μη αξιοποιημένα (Κηρυνείας 34, Εθνικής Αμύνης 84 και Λεμεσού 7 στον Παπάγου και Βουτσινά 51 στο Χολαργό).

2ο: Από πότε είναι επιχείρημα και αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα επειδή ένα κτίσμα είναι δίπλα και στο ίδιο επίπεδο με το ισόγειο του πρώην Δημαρχείου Παπάγου, ώστε να πρέπει να το  αποκτήσουμε;

        3ο:  Ποια είναι η σκοπιμότητα της αγοράς του ακινήτου, όταν ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ενημερώσατε στο εγγύς παρελθόν το Δημοτικό Συμβούλιο ότι επιθυμείτε να επεκτείνετε κάποιες δραστηριότητες των υπηρεσιών σας.
 
        4ο:  Τα περί «Αναπτύξεως των Τεχνικών, Διοικητικών και Λοιπών Υπηρεσιών» είναι νεφελώδη, χωρίς καμιά τεκμηρίωση και μακράν της πραγματικότητας. Τα εφεύρατε ένα πρωί για να δικαιολογήσετε την αγορά του ακινήτου και είναι «Επιεικώς Αστεία».

          5ο:  Χώρους ανεκμετάλλευτους διαθέτουμε, αφού το:
·  Δημαρχείο του πρώην Δήμου Παπάγου εμβαδού 450 τ.μ. περίπου χρησιμοποιείται μετά βίας από 20 άτομα.
· Κτήριο στην είσοδο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, εγγύς του χώρου των απορριμματοφόρων, εμβαδού 300 τ.μ. περίπου χρησιμοποιείται μετά βίας από 4 άτομα.

6ο: Τα 5,5 εκατ. ευρώ που κληρονομήσατε από τον πρώην Δήμο Παπάγου χάρις στην πρόνοια και τις συνεχείς προσπάθειες του προκατόχου σας, δεν σημαίνει ότι αφού τα βρήκαμε χωρίς να ιδρώσουμε τα ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ.

7ο: Το επιχείρημα ότι αυξάνετε τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, στις μέρες μας δεν ευσταθεί. Ο Δήμος δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία που επιδιώκει να αγοράζει φθηνά, ώστε να πουλάει ακριβά στο μέλλον για να κερδίζει.

8ο: Εμείς συμφωνούμε να αγορασθεί κάποιο κτίσμα, μόνο στην περίπτωση που θα το πάρουμε για ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ – ΥΠΑΡΚΤΗ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάγκη. Όπως λ.χ. ήταν το οικόπεδο για την κατασκευή του 3ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, που αυθαίρετα, παράνομα και με τη γνωστή επιπολαιότητα που σας διακρίνει, τορπιλίσατε την αγορά που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε προετοιμάσει.

9ο:  Δεν θέλατε να αποκτήσει Νηπιαγωγείο η Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, όμως επιθυμείτε διακαώς – κάνοντας για πρώτη φορά έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. – να αποκτήσετε το κτίσμα για να αναπτύξετε τις υπηρεσίες του Δήμου. Συγκροτήσατε μάλιστα τριμελή επιτροπή με τρία δικά σας στελέχη.

       10ο: Δεν νομίζουμε ότι αμφιβάλει κανείς ότι η αγορά που επιχειρείτε είναι μία από τις πολλές ΣΠΑΤΑΛΕΣ και η πιο ΜΕΓΑΛΗ αφού εγγίζει τις 300.000 Ευρώ. Πως αλλιώς  μπορεί να την πούμε όταν χωρίς σοβαρή αιτιολογία πετάμε λεφτά. Θέλουμε να εξυπηρετήσουμε κάποιον; ΠΟΙΟΝ και ΓΙΑΤΙ;

Όχι κ. Δήμαρχε, η Υποκρισία σας δεν έχει όρια. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Μην προσπαθείτε να κοροϊδέψετε για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες μας. Σας έμαθαν πια. Σας χαρακτηρίζουν για τις ΣΠΑΤΑΛΕΣ, την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας.

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης σας προειδοποιούν, ότι σήμερα που στο Δήμο μας υπάρχουν τουλάχιστον 260 οικογένειες που αντιμετωπίζουν τεράστιο ζήτημα επιβίωσης και εσείς αγνοείτε, δεν θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε τον καταστροφικό δρόμο της ΣΠΑΤΑΛΗΣ.




1 σχόλιο:

  1. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 260 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΞΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΑΤΕ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ.......ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή