Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: ΑΔΕΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ...

Έναν συνάδελφό τους επαγγελματία, που αποφάσισε να εγκαταλείψει το...


Διδυμότειχο και μαζί με την σύντροφο και συνεργάτιδα του να αναζητήσουν καλύτερη τύχη στην Γερμανία φεύγοντας μετανάστες, αποχαιρέτησε με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Διδυμοτείχου. 

Ο Πρόεδρος του Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην ανακοίνωση τους που εκδόθηκε χθες, αφού του εύχονται καλή τύχη και σημειώνουν ότι ευτυχώς η επιχείρηση δεν κλείνει αλλά μεταβιβάστηκε σε άλλον συμπολίτη τους, βγάζουν με αυτή την αφορμή κραυγή αγωνάις για την κατάσταση στην πόλη, το νομό και την χώρα.

Η ανακοίνωση του ΣΕΕΒΔΠ αναφέρει:
«ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 09/07/2017
Σήμερα Κυριακή, ήταν η τελευταία μέρα, στην δουλειά, ενός φίλου και συναδέλφου. Όχι δεν είναι πως βγήκε στην σύνταξη. Απλά αποφάσισε με την σύντροφο και συνεργάτιδα του να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ επιχειρηματικά την πόλη μας το Διδυμότειχο.
Το γεγονός μας έχει λυπήσει και προσωπικά εμένα, αλλά φυσικά και όλο το ΔΣ του Συλλόγου καθώς και όσα μέλη έχουν ενημερωθεί.
Είναι πολύ δυσάρεστο να μειώνετε, η ούτως ή άλλως, ταλαιπωρημένη και ολιγομελή επιχειρηματική κοινότητα της πόλης μας.
Αποφάσισαν να συνεχίσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στην Γερμανία, όπου το όλο κλίμα είναι καλύτερο και ποιο αισιόδοξο, από την πατρίδα μας.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα, κάθε επιτυχία και καλή δύναμη. 
Το ευχάριστο είναι πως η επιχείρηση, δεν κλείνει, αλλά αναλαμβάνει το τιμόνι της ένας νέος άνθρωπος, που γνωρίζει την δουλειά και είναι έτοιμος να αγωνιστεί με ζήλο και αγάπη στην εργασία του.
Καλή επιτυχία από όλους μας.
Ο ΣΕΕΒΔΠ θα είναι δίπλα του.
Δεν είναι το πρώτο παρόμοιο συμβάν και φυσικά δεν θα είναι και το τελευταίο. Η αγορά και η επιχειρηματικότητα στην πατρίδα μας γενικά, αλλά και ειδικά στο ακριτικό Διδυμότειχο, γνωρίζει δυσκολίες πρωτόγνωρες και μεγάλης έντασης.
Καλή δύναμη σε όλους και καλή εβδομάδα, δημιουργική και αισιόδοξη.
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Δημήτριος Παπακωνσταντίνου.
evros-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου