Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ!

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας του μπαρ στο Λαγανά ...
Ζακύνθου,  κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς δείχνει πώς ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς που κατέληξε στο θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα.
Στο βίντεο που φέρνει στο φως το  e-reportaz, διακρίνεται ο 22χρονος Μπακαρί Χέντερσον στη μέση και ένας φίλος του δεξιά. Βγάζουν selfie στο τραπέζι τους στην οποία προστίθεται με δική της πρωτοβουλία και μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι.
Ο 22χρονος τουρίστας έχει στα αριστερά του έναν βραχύσωμο άνδρα με τον οποίο ανταλλάσσει κάποιες κουβέντες αρχικά. Στη συνέχεια η ένταση ανεβαίνει και ο άνδρας ρίχνει ένα χαστούκι στον Χέντερσον. Ο φίλος του 22χρονου σπεύδει να ηρεμήσει τον βραχύσωμο άνδρα όμως ο Αμερικανός αφού συνέρχεται επιτίθεται και ανταποδίδει με γροθιές. Η τραγική συνέχεια δόθηκε λίγα μέτρα έξω από το μαγαζί όταν ο Χέντερσον έπεσε νεκρός.
Ο άτυχος 22χρονος Αμερικανός τουρίστας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Εννέα οι συλληφθέντες
Πλέον οι συλληφθέντες για την υπόθεση φτάνουν τους εννέα, την ίδια στιγμή που οι οκτώ πρώτοι πέρασαν προχτές την πόρτα του Ανακριτή για να απολογηθούν.
Η τελευταία σύλληψη του 33χρονου ουσιαστικά προέκυψε από την ενδελεχή ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους και εξετάζουν από την πρώτη στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτοι συλληφθέντες, ο 32χρονος Βρετανό-Σέρβος μπράβος και ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν εντοπίστηκαν από την αρχή στο σημείο και συνελήφθησαν.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το e-reportaz:

news247.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ........ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ !!!!!!!!!! ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΟΤΩΘΗΚΑΙ ΣΕ ΚΑΒΓΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ????????? ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή