Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΜΑ, ΜΕ SUPER MARKET ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο 55ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 14ΧΡΟΝΗ!!! ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 18ΧΡΟΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ! ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤHΣ!!!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Βόλο, μετά τη σύλληψη επιχειρηματία της πόλης που πήγε στην Κέρκυρα για διακοπές με μια 14χρονη. Η υπόθεσή του...

έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη της Μαγνησίας, αφού όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος εκείνος που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί, καθώς τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά από την αστυνομία.

Μονάχα λίγοι συγγενείς και στενοί του φίλοι έχουν πληροφορηθεί για τις πράξεις του, όταν και ειδοποιήθηκαν από τις Αρχές να καταθέσουν στοιχεία για το πρόσωπο του 55χρονου, ο οποίος κρατείται στην Κέρκυρα για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης, η οποία βαρύνεται με κατηγορίες ακόμη και για άμεση συνέργεια.

Στο Βόλο οι περισσότεροι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο επιχειρηματίας ο οποίος είχε άρρωστες σεξουαλικές φαντασιώσεις με ανήλικες, ενώ κάποια ονόματα σημαντικών επιχειρηματιών της πόλης που ακούστηκαν αρχικά διαψεύδονταν από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο 55χρονος είναι παντρεμένος με ένα παιδί, ενώ δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο του εμπορίου και μάλιστα διαθέτει σούπερ μάρκετ στην πόλη. 

Φαίνεται πως είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη.

Ο 55χρονος έβρισκε την ευκαιρία να ασελγεί στην 14χρονη εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η μητέρα της ήταν άνεργη και φτωχή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Και ενώ ο επιχειρηματίας κρατείται στην ασφάλεια, η 14χρονη βρίσκεται σε έμπειρα χέρια γυναικών αστυνομικών, αλλά και ψυχολόγου που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα της αθώας ψυχής της, που σε τέτοια ηλικία δέχθηκε τη σεξουαλική κακοποίηση από έναν άνδρα που θα μπορούσε να είναι ο ίδιος της ο πατέρας. Εκείνο που προσπαθεί να θεραπεύσει ο ψυχολόγος είναι οι πληγές που έχουν προκαλέσει στη 14χρονη οι κινήσεις της ίδιας της  μητέρας, η οποία όπως όλα δείχνουν για χάρη λίγων χρημάτων και τροφής έδινε στον 55χρονο την ίδια της την κόρη αδιαφορώντας για τις τραυματικές συνέπειες που θα είχε η σεξουαλική κακοποίηση.

Έσωσαν το κορίτσι οι καμαριέρες του ξενοδοχείου

Η παρατηρητικότητα δυο καμαριέρων στο ξενοδοχείο που απολάμβανε τις διακοπές του στην Κέρκυρα ο 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, μαζί με τη 14χρονη έφεραν στο φως την εκμετάλλευση της τελευταίας από τον επιχειρηματία και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της.

Το «αταίριαστο» ζευγάρι είχε κινήσει τις υποψίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν διακριτικά να παρακολουθούν τον μεσόκοπο και την 14χρονη.

Οι  δυο καμαριέρες που εργάζονταν έξω από το δωμάτιο του 55χρονου άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από άτομα που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και τη φτώχεια πολλών οικογενειών, παραχωρούν τρόφιμα και χρήματα σε ανήμπορούς γονείς με αντάλλαγμα τα παιδιά τους.
pronews.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο: