Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!

Άλλη μία αυτοκτονία! Κάθε μέρα σημειώνονται πολλές αυτοκτονίες, αλλά...

ουδείς ασχολείται! Φτάσαμε να το θεωρούμε φυσιολογικό γεγονός. Όμως, αυτός είναι ο κόσμος που δημιουργεί η κυβέρνηση των αθλίων του Τσίπρα! Σύμφωνα με όσα ανφέρει το dikaiologita.gr, δίπλα στο άψυχο σώμα βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, με το οποίο φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο Αντώνης Δημοτάκης είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δυόμισι μήνες από το σπίτι του στην Καισαριανή, το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου 2017. Ο αρχιφύλακας με καταγωγή από τα Χανιά υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ). Ο 38χρονος με δική του αίτηση είχε μετατεθεί στην Άμεση Δράση. Από τη δεύτερη ημέρα στην νέα του υπηρεσία, ο Αντώνης Δημοτάκης ανησύχησε τους συναδέλφους του, όταν δεν παρουσιάστηκε στην αλλαγή της Άμεσης Δράσης και από τότε ξεκίνησε το θρίλερ της εξαφάνισής του. Συνήθιζε στον ελεύθερο χρόνο του να αθλείται στην περιοχή του Υμηττού, εκεί όπου η αστυνομία με ελικόπτερο, άνδρες της ΕΜΑΚ και εκπαιδευμένους σκύλους είχε ερευνήσει στο παρελθόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου