Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΘΑ ΤΗΝ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΚΟΥΡΤΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ!!!  
Παρανομία καραμπινάτη από την Βασιλική Θάνου η οποία προσελήφθη επικεφαλής στο νομικό πρωθυπουργικό γραφείο, ισχυριζόμενη ότι δεν αμείβεται! Ο νόμος όμως είναι σαφής και η ίδια ως Πρόεδρος του...
Αρείου Πάγου (μέχρι προ μίας εβδομάδος), όχι μόνο τον γνωρίζει, αλλά κάνει την πάπια προσπαθώντας να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό! 
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση 677/2012 του Αρείου Πάγου: Α.Π. 677/2012 Κατά γενική αρχή του εργατικού δικαίου, συναγόμενη από τις διατάξεις των άρθρων 3, 174 και 679 του ΑΚ, 8 του Ν. 2112/1920, όπως ερμηνεύθηκε με το άρθρο 11 του ΑΝ 537/1936, και 8 παρ. 4 του ΝΔ 4020/1953, η συμφωνία περί παραιτήσεως του μισθωτού από τις νόμιμες εν γένει μισθολογικές αξιώσεις του είναι άκυρη, είτε γίνει πριν από την παροχή εργασίας είτε μετά από αυτή ... κλπ 
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η δήλωση της κυρίας Θάνου και του Τσίπρα ότι η πρώτη δεν θα αμείβεται ως επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού, δεν ισχύει. Θα αμείβεται κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι θα της κοπεί το 70% της σύνταξής της! Αλλά επειδή η σύνταξή της είναι τεράστια, η κυρία Θάνου και ο κ. Τσίπρας θέλουν να πιάσουν κότσο τον λαό και να μην εφαρμόσουν τον νόμο. Η κυρία Θάνου λοιπόν ή θα παραιτηθεί ή θα πρέπει να της κοπεί το 70% της σύνταξής της. 
Και η κυρία Θάνου λοιπόν θα κάνει το ίδιο. Ή θα παραιτηθεί (δηλαδή θα την παραιτήσουμε εμείς) ή θα αμείβεται υποχρεωτικά ως επικεφαλής του νομικού γραφείου του πωθυτπουργού, με μειωμένη κατά 70% τη σύνταξή της. 
Μαλαγανιές και άλλες κουτοπονηριές σε βάρος του λαού δεν χωράνε. Το καταλάβατε κυρία Θάνου και κύριε Τσίπρα; 

3 σχόλια:

  1. Σκίζεις ! Κι' όποιος έχει αντίρρηση, να τη διατυπώσει εδώ γραπτά και με ντοκουμέντα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικοί και δικαστικοίαλήτες Κυρία Θάνου και κύριε Τσίπρα να σας πάρει και να σηκώσει, αδηφάγα ποντίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή