Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ! ΜΠΑΛΑΦΑΣ: "ΕΜΠΟΡΟΙ, ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ"! ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΡΕ!!!

«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μάς θεωρούν ευεργέτες», δήλωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.

Με αφορμή τη μείωση των εισφορών που πληρώνουν οι εν λόγω...

επαγγελματίες, ο κ. Μπαλάφας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.

«Σάς λέω γεγονότα», πρόσθεσε, «δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες». 

Ο κ. Μπαλάφας αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς/εισαγγελικούς λειτουργούς υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια τη Δικαιοσύνη. «Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών;» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» επέμεινε ο Γιάννης Μπαλάφας κάνοντας λόγο και για παραδικαστικά κυκλώματα που πλήττουν το κύρος της Δικαιοσύνης.

Σε ό,τι αφορά την έξοδο στις αγορές, ο υφυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν βιάζεται, λέγοντας «δε σκοτωνόμαστε δεν τρελαινόμαστε, δεν θέλουμε η έξοδος να είναι έξοδος μαϊμού». «Η μιζέρια δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό, καμία ωραιοποίηση, αλλά όχι και καταστροφολογία» πρόσθεσε.
skai.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου