Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΙΓΚΑ"

ΘΕΜΑ : Απάντηση σε παραπλανητική επιστολή του κ. Τίγκα

Κύριε Τίγκα, 

Επικαλείστε ψευδώς ότι δήθεν δεν έχετε συκοφαντήσει, την ώρα που σε ....

επιστολή σας ρητώς αναφέρετε: «Σοβαρά ερωτήματα για το ζήτημα της καταδίκης δύο Αντιδημάρχων και τριών Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για πλαστογραφία».
Η επίκληση του δημοσιεύματος του site aftodioikisi δεν μιλούσε για καταδίκη για πλαστογραφία, αλλά για καταδίκη για θέμα πλαστογραφίας. 
Σκοπίμως λοιπόν παραλείψατε τις λέξεις «για υπόθεση», με σκοπό να παραπλανήσετε την κοινή γνώμη, διαπράττοντα το αδίκημα της συκοφαντίας.
Η αναπαραγωγή δε, εν γνώσει σας, ψευδών και συκοφαντικών αναρτήσεων, για την οποία έχετε εξ ολοκλήρου την υποχρέωση να ελέγξετε το περιεχόμενό τους, δεν σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ευθύνη.
Οι δε δικαιολογίες σας, ειλικρινά μοιάζουν με αυτές μικρού παιδιού.


Κύριε Τίγκα,
Οι πειθαρχικώς ελεγχόμενοι συνάδελφοί μας, δεν καταδικάστηκαν για πλαστογραφία όπως και εσείς ο ίδιος αναφέρετε στο σώμα της επιστολής σας, εν τούτοις όμως επιλέξατε ως κοινός συκοφάντης τίτλο παραπλανητικό, ψευδή και προσβλητικό για λόγους εντυπωσιασμού. 
Και για να τελειώνουμε όπως ήδη σας έχω απαντήσει, αλλά μάλλον δεν το προσέξατε, σας επαναλαμβάνω ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τήρησε επακριβώς τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο. 
Τα καθήκοντα των Αντιδημάρχων κατά το διάστημα που τέθηκαν σε αργία, ασκούσα εγώ, οπότε δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής τους. 
Όσον αφορά στις αποδοχές των Αντιδημάρχων, εφόσον συνεχίζετε να μην πιστεύετε τα όσα σας λέμε, μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνος σας, με μια επίσκεψη στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου μας. Και για να σας διευκολύνουμε οι αριθμοί των ενταλμάτων είναι: Β 329, Β 467 και Β 614.
Κύριε Τίγκα,
θα σας έλεγα αν ακόμα και σήμερα επιθυμείτε να ανακαλέσετε την επιστολή σας, βρείτε το σθένος και πράξτε το. 
Όσον αφορά στο ποιος είναι ο συκοφάντης, ας αφήσουμε τους πολίτες μας να το κρίνουν. 

Ο Δήμαρχος
Ηλίας Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου