Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ! ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!

Τσακίστε τη Γερμανία. Είναι η κατ' εξοχήν εχθρός της Ελλάδος. Είναι...

αυτή η οποίοα τα τελευταία 8 χρόνια, με συνεργάτες της τους ντόπιους Ελληνόφωνους προδότες, ξεσκίζει τη χώρα μας, αροπάζει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία για να εξαφανίσει το ελληνικό γένος. Ξεσηκωθείτε και πολεμήστε κάθε τι γερμανικό. Μην αγοράζετε κανένα προϊόν προερχόμενο από τη Γερμασία. Από αυτοκίνητα μέχρι φαγώσιμα. Μακριά και από τιςε αλυσίδες καταστημάτων που έχουν 'έρθει στην Πατρίδα μας και ενώ την τσακίζουν, εμφανίζονται ότι κάνουν φιλάνθρωπη πολιτική ή ότι δίνουν φαγητό σε Έλληνες εργαζόμενους. Είναι ο μακρύς βραχίονας της Γερμανίας στην Ελλάδα για να την καταστρέψουν ολοσχερώς. Θυμηθείτε τη Siemens πώς διέφθειρε τους πάντες. 
Μποϋκοτάζ λοπόν στα γερμανικά προϊόντα. 

1 σχόλιο:

  1. Πάνε χρόνια που κάνω μποϊκοτάζ στην Γερμανία!!!!
    Η κόρη μου ψώνιζε στα λιντλ, στην Γαλλία (φοιτα εκει) γιατί πίστευε ότι ήταν τα προιοντα πιο φθηνά, αλλά της έκανα πλύση εγκεφάλου για την σκάρτα ρία και την επικινδυνοτητα των προϊόντων, που σταμάτησε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή