Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 38ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ! ΗΤΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΦΩΝΑΖΕ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμα ειδεχθές έγκλημα σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη με έναν...

38χρονο να σκοτώνει την ίδια του τη μητέρα και μετά να κάθεται δίπλα από το πτώμα της χωρίς να ειδοποιεί για μέρες την αστυνομία.

Ο 38χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να έκοψε τον λαιμό της άτυχης γυναίκας με αιχμηρό αντικείμενο. Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, καθώς το πτώμα της 64χρονης βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Στη συνέχεια, έβαλε το πτώμα της σε μια καρέκλα και το άφησε για τρεις ολόκληρες ημέρες μέσα στο σπίτι, μέχρι που η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΦΩΝΑΖΕ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ
Αυτό που σοκάρει όμως ακόμα περισσότερο είναι ότι η άτυχη γυναίκα την ημέρα του φονικού ούρλιαζε «βοήθεια» και παρά το γεγονός ότι κάποιοι γείτονες την άκουσαν κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να τη σώσει.

«Την Τρίτη το απόγευμα ή τη Δευτέρα πήγαινα τα παιδιά μου στο φροντιστήριο και άκουσα τη γυναίκα να ουρλιάζει “βοήθεια”. Μια κυρία που μένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας βγήκε στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να δει από πού προέρχονταν οι φωνές, αλλά δεν κατάλαβε. Ακούσαμε το “βοήθεια” και μετά σιωπή», είπε μια γυναίκα που μένει στην απέναντι πολυκατοικία.

Πρόσθεσε επίσης ότι μητέρα και γιος έμεναν στην γειτονιά τους τον τελευταίο ένα χρόνο και πως ο 38χρονος φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αφού μπαινόβγαινε συνεχώς στο μπαλκόνι.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
Η δολοφονία αποκαλύφθηκε την Πέμπτη το βράδυ, όταν οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από το διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα, ο 38χρονος τους άνοιξε και μετά πήγε και κάθισε σε μια καρέκλα μέσα στο διαμέρισμα.

Έντρομοι οι αστυνομικοί είδαν απέναντί του νεκρή την 64χρονη.

«Εντάξει παιδιά, εγώ την σκότωσα από τις 7 του μήνα», φέρεται να είπε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη.

Ο μητροκτόνος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

πληροροφίες: star.gr, βίντεο: 24h Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου