Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΚΚΟΥΛΩΝ ΣΤΑ S. MARKETS, ΦΟΥΡΝΟΥΣ κ.λ.π.! 2,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ...

Από την αρχή του έτους έχει επιβληθεί νέο χαράτσι στην καθημερινότητά μας!
Το περιβαλλοντικό τέλος! 4 λεπτά μαζί με το ΦΠΑ, για κάθε μία σακούλα! Δηλαδή στο χαράτσι, οι πολιτικοί απατεώνες και εγκληματίες, βάζουν και...

ΦΠΑ!
Για να κάνουμε ένα πρόχειρο υπολογισμό.
Κάθε μέρα στο φούρνο 4 λεπτά για το ψωμί επί 2 εκατομμύρια πολίτες (γιατί δεν πάμε και οι 14 εκατομμύρια μαζί με τους λαθρομετανάστες κάτοικοι της χώρας στο φούρνο κάθε μέρα), μάς κάνει 80.000 ευρώ επί 30 ημέρες που έχει ο μήνας, μας κάνει 2,4 εκατομμύρια ευρώ βάζει στα ταμεία της, μόνο από το φούρνο και μόνο από το 1/7 του πληθυσμού της!
Από την αρχή του έτους δηλαδή, έχουν μπει στα ταμεία 12 εκατομμύρια ευρώ!
Τι έχουν γίνει όλα αυτά τα λεφτά; Έχει γίνει κάτι για το περιβάλλον;
Έχει γίνει κάτι για τα νοσοκομεία;
Βάλτε, ο καθένας ξεχωριστά, με το μυαλό τι θα μπορούσαν να γίνουν τόσα λεφτά!
Το απλούστερο λέω εγώ: θα μπορούσε να δίνει, κάθε μήνα, από 400 ευρώ σε 6.000 αναξιοπαθούντες και στις οικογένειές τους!
Από το χαράτσι, επαναλαμβάνω, που πληρώνει το 1/7 του πληθυσμού και μόνο από το φούρνο! Super markets, εμπορικά καταστήματα κλπ, πόσο πολύ ανεβαίνει το ποσό; Πόσες οικογένειες Ελλήνων θα είχαν να ζήσουν; Και λέω "Ελλήνων" γιατί αυτό το ρατσιστικό κράτος έναντι των Ελλήνων, δίνει όλα τα επιδόματα σε λαθραίους Αφγανούς, Αλβανούς, Πακιστανούς κλπ και όχι στους Έλληνες!!!
Από 1/1/2019 το ποσό θα ανέβει περίπου στα 9 λεπτά!
Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει το ΦΠΑ να κατέβει από το 24% στα 6% ή να μειωθούν οι φόροι σε αυτούς που πληρώνουν, μισθωτούς και συνταξιούχους, που δεν μπορούν να κρύψουν εισοδήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου