Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ! ΔΕΙΤΕ "ΠΡΟΤΥΠΟ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι γίνεται, προς το παρόν στο εξωτερικό, αλλά η ανωμαλία αυτή πλασάρεται από τα sites και τα ΜΜΕ με τον πιο αθώο-φυσιολογικό τρόπο, μία μέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την υιοθεσία παιδιών....

από ομοφυλόφιλους. Το τρίο της ανωμαλίας παρακαλώ. Μία γυναίκα συζεί με τον εραστή της και τον...σύζυγο του εραστή της. Δείτε τους. Αυτή η ανωμαλία, αύριο-μεθαύριο μπορεί να απαιτήσει και να πετύχει υιοθεσία παιδιών. Και αν αυτό γίνει στο εξωτερικό είναι βέβαιο ότι θα περάσει και εδώ. 
Διαβάζουμε την είδηση από το newsbeast.gr.
Ο Κρις, ο Ματ και η Κέιτ ζουν και οι τρεις μαζί, σε μία «polyamorous», όπως τη χαρακτηρίζουν, σχέση. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Independent, αυτοαποκαλούνται «throuple», από τις λέξεις three- τρία και couple- ζευγάρι.

Σε συνέντευξή τους στο Barcroft TV , οι τρεις μιλούν για τη σχέση τους. Ο 38χρονος Κρις και ο 28χρονος Ματ, όπως αφηγούνται ήταν παντρεμένοι για έξι χρόνια πριν αποφασίσουν να κάνουν ένα «άνοιγμα» στη σχέση τους.

Αντίθετα με τον Ματ, ο Κρις είχε ετεροφυλικές σχέσεις στο παρελθόν. Κι έτσι, αποφάσισαν να προσκαλέσουν την 28χρονη Κέιτ στο σπίτι τους, το 2015.

Τώρα μένουν όλοι μαζί στο σπίτι τους- που έχει ένα κρεβάτι και ένα υπνοδωμάτιο.

«Στην αρχή ο Ματ διαφωνούσε πλήρως, αλλά το συζητήσαμε και άρχισε να το παίρνει πιο ζεστά» είπε ο Κρις. «Αρχίσαμε να περνάμε πιο πολύ χρόνο και οι τρεις μαζί και έπειτα από επτά-οκτώ μήνες, η Κέιτ έμενε στο σπίτι μας πάνω από πέντε νύχτες την εβδομάδα».

Ο Κρις και η Κέτι περιγράφουν τους εαυτούς τους ως μπαϊσέξουαλ, ενώ ο Ματ προτιμά να δηλώνει «ευέλικτος». «Μου αρέσουν οι άνδρες και είμαι ανοιχτός, ευέλικτος και προς τις γυναίκες. Προτιμώ τους άνδρες» λέει ο ίδιος. «Νομίζω η αρχή έγινε όταν είχα μία σεξουαλική εμπειρία με γυναίκα. Είναι απλώς ένα άλλο σώμα, μία άλλη ψυχή, μία σύνδεση που μπορώ να κάνω».
three
Η Κέιτ από την πλευρά της υποστηρίζει πως δεν ήταν όλα πάντα ομαλά. Στην αρχή, λέει, τη σύγχυζε το να μοιράζει τον χρόνο της με τον Κρις με τον Ματ, αλλά τελικά αυτό οφειλόταν στην ανασφάλειά της.

«Όταν είμαστε μαζί, στην αρχή, με δυσκόλευε πολύ η ζήλια μου. Είχα έναν πολύ ισχυρό σύνδεσμο με τον Κρις και μερικές φορές με θύμωνε, που έπρεπε να μοιράζομαι τον χρόνο με τον Ματ. Αλλά ήταν και πολλή ανασφάλεια, επειδή δεν ήξερα ποια ήταν η θέση μου στη σχέση».

Ο Ματ λέει πως ο Κρις του είπε πως τους αγαπά και τους δύο το ίδιο, κάτι που αρχικά τον ενόχλησε.

Οι τρεις τους ζουν μαζί εδώ και δύο χρόνια πλέον.

1 σχόλιο:

  1. Να νομοθετηθεί σύμφωνο συμβίωσης 3 ή και περισσότερων ατόμων. Αυτό είναι δημοκρατία και προοδευτισμός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή