Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

60 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΣΑΜΑΪΚΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ! ΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΙ; "ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ" ΚΑΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Μία από τις 4 βάρκες που έφτασαν στις ακτές της Λέσβου μεταφέροντας...

223 μετανάστες, έφτασε στην Πλαζ Τσαμάκια που είναι μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης και δίπλα ακριβώς από το κεντρικό επιβατικό λιμάνι.

Εδώ πλέον τίθεται και ένα άλλο θέμα ασφάλειας της Λέσβου.

Όταν κάποιος αποβιβάζεται λαθραία σε μία περιοχή της Λέσβου χωρίς να γίνεται αντιληπτός, τίθεται σοβαρότατο θέμα της περιφρούρησης του νησιού μας.

Βέβαια και σε άλλες περιπτώσεις μετανάστες έφτασαν λαθραία πολύ κοντά στη Μυτιλήνη – περιοχή Καλαμάρη, Ξενία κλπ – αλλά τώρα εννοείται ότι υπάρχει σεβαστή δύναμη της FRONTEX που πρέπει να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα.

Αλλιώς θα ψάχνουμε να βρούμε πως περνάει η διεθνής τρομοκρατία από την Ανατολή στη Δύση.

Διότι πολύ απλά κανείς δεν θα γνωρίζει που, πως και ποιοι είναι αυτοί που φτάνουν μέσω Τουρκίας στη χώρα μας για να περάσουν σε έναν Ευρωπαϊκό προορισμό.

Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε οι μετανάστες αποβιβάζονται σαν κύριοι στην πλαζ Τσαμάκια, ενώ ταυτόχρονα φτάνουν και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος για τα περαιτέρω.
https://www.lesvosnews.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου