Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΨΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η είδηση μπορεί να μην είναι σημερινή και το γεγονός να συντελέστηκε...

πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο έχει διάρκεια στον χρόνο γιατί αποτυπώνει αυτό που ισχύει στα ισλαμικά κράτη: Μια γυναίκα στο Αφγανιστάν αποκεφαλίστηκε γιατί πήγε για ψώνια στην πόλη, χωρίς τον σύζυγό της. Η 30χρονη αποκεφαλίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Λάτι, στην επαρχία Σαρ-έ Πολ, στο βόρειο Αφγανιστάν.
Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν την γυναίκα με την κατηγορία της «απιστίας», όπως αναφέρει ο τύπος στη Μέση Ανατολή, επικαλούμενος εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Οι Ταλιμπάν έχουν επιβάλει σκληρές πολιτικές διακρίσεων κατά των γυναικών, όπου – μεταξύ άλλων – τις απαγορεύουν να μιλούν δυνατά σε δημόσιους χώρους και να εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης.

Οι τιμωρίες για τις παραβάσεις ποικίλουν, από το δημόσιο μαστίγωμα μέχρι εκτελέσεις σε γήπεδα ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει ο Independent,  ο επαρχιακός εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Σαρ-έ Πολ, Zabiullah Amani, μιλώντας στο εθνικό δίκτυο Tolo News, είπε πως οσύζυγός του θύματος είναι στο Ιράν και οι δυό τους δεν έχουν παιδιά. 

Δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη για την υπόθεση και οι Ταλιμπάν έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στο περιστατικό.
Αυτοί λοιπόν οι ισλαμιστές κατακλύζουν την Ελλάδα και ο...πολιτισμός τους θα πρέπει, σύμφωνα με τη νέα τάξη πραγμάτρων, να γίνει δεκτός από τους Έλληνες. Όχι αυτοί να προσαρμοστούν στον δικό μας πολιτισμό, αλλά εμείς στον δικό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου