Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ "ΠΑΤΕΡΑΣ-ΜΗΤΕΡΑ"!

«Ναι» στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι ενώ «ΌΧΙ» ψήφισαν η Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων με το ΚΚΕ να δηλώνει παρών. 
Τα μνημονιακά κόμματα διαλύουν την έννοια της ελληνικής οικογένειας όπως τη γνωρίζαμε. Αυτά τα μνημονιακά κόμματα δεν είναι ότι φέρνουν την εξαθλίωση των Ελλήνων καταστρέφουν και την ρίζα του ελληνισμού! Σε λίγο καιρό, μετά την ψήφιση αυτού τυου νομοσχεδίου, έρχεται η εξάλειψη-εξαφάνιση των όρων μητέρα-πατέρας, διότι αυτλό θα αποτελέσει απαίτηση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών!

3 σχόλια:

  1. Διεστραμμένοι πολιτικάντηδες με χαμηλό IQ, επιβάλλουν την διαστροφή τους πάνω στην ελληνική κοινωνία για να ικανοποιήσουν τα ανώμαλα ένστικτα των ξεσαλωμένων, που πλέον, προκαλούν με τον χυδαιότερο τρόπο το υγιές κύτταρο της ελληνικής οικογένειας. Αποδόμηση Αποδόμηση Αποδόμηση...
    Όνειδος για λίγα ψηφαλάκια, που θα αποκομίσουν εις βάρος αθώων ψυχών, που ΔΕΝ θα ερωτηθούν!!!
    Στην χειρότερη στιγμή της Πατρίδος, μας συνέβη το δυστύχημα να μας "οδηγούν οι χειρότεροι" και να διαμορφώνουν τις εξελίξεις του μέλλοντος με τις σημερινές αποφάσεις τους!!!
    Που είναι ένας "ΗΡΑΚΛΗΣ" να καθαρίσει τον...
    ``Κόπρο του Αυγεία...΄΄;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ,ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ...ΕΠΙ ΛΕΝΙΝ.ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΤΟΥΣΕΡ-ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ- ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ Β.ΡΑΙΧ-ΣΤΙΣ ΗΠΑ- ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΝΑ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    https://athens.indymedia.org/post/93578/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ριζοσπαστική πρόταση : Να νομοθετηθεί σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ 3 ή και περισσοτέρων ατόμων !! Το απαιτεί η κοινωνία !!! 😊 😊 😊 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή