Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΥΟΦΟΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΥΟΦΟΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αρθρογράφος-πολιτικός αναλυτής
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Τον Μάρτιο μέσω δυο άρθρων μου στην Ελεύθερη Ώρα: Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 με τίτλο: “Διαχωρισμός της Ελλάδος σε Βορρά και Νότο” και την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 με τίτλο: “Το σατανικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος” αναφερόμουν σε πληροφοριακό δελτίο με τη...

μορφή “Άκρως Απόρρητο”, των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μας, προς τα τέλη της δεκαετίας του ΄90! 
Και το οποίο  είχε αποσταλεί σε αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κώστα Σημίτη! Εκεί περιγραφόταν το σχέδιο διαχωρισμού της Ελλάδος σε Βορρά και Νότο! Το σχέδιο αυτό επεξεργάζονταν ανθελληνικά κέντρα και πόνταραν για την υλοποίηση του σχεδίου τους – που βλέπουμε να εξυφαίνεται σήμερα με την διαμάχη ποδοσφαιρικών αγώνων – στα αφιονισμένα, οπαδικά μυαλά, τα οποία έχουν τυφλωθεί και μπροστά στο συμφέρον της Ομάδας τους, δεν βλέπουν ότι κάποιοι τεχνηέντως τους χρησιμοποιούν προκειμένου να επιτύχουν το δόλιο σκοπό τους! Αυτοί οι αγνοί οπαδοί, είναι θύματα αυτών των ανθελληνικών κέντρων αποφάσεων, όπως επισημαίνει η Υπηρεσία Ασφαλείας στο πληροφοριακό που συντάχθηκε στα τέλη 
της δεκαετίας του ΄90, για να μην ξεχνιόμαστε!      
«…σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της υπηρεσίας μας, μέλη του αναφερομένου άτυπου σωματείου Θεσσαλονίκης κυρίως, συνδέονται και συνεργάζονται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνδέσμων Φιλάθλων ….(σ.σ. αναφέρονται σύλλογος και εκείνοι που ηγούνται αυτού)! 
Αυτό το “σωματείο”, κατευθύνεται συγκεκαλυμμένα από κύκλους ανθελληνικής προπαγάνδας, που με το πρόσχημα της διαμάχης μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του Βορειοελλαδικού (Β/Ε) χώρου και του κέντρου, μετατρέπουν σιγά – σιγά τα ανωτέρω σωματεία σε εστίες ανάπτυξης ανθελληνικής προπαγάνδας με πολιτικο – ιδεολογικό υπόβαθρο προς την κατεύθυνση δημιουργίας κλίματος, διοικητικού διαχωρισμού της Βορείου Ελλάδος από τη Νότιο με την εκτόξευση παράλληλα από τους φιλάθλους των αναφερομένων ποδοσφαιρικών ομάδων παρομοίων συνθημάτων…! …που σκοπό έχουν την αυτονόμηση ή ομοσπονδοποίηση του Β/Ε χώρου από το “Αθηναϊκό” κέντρο, όπως είναι στη Γερμανία… Ας λάβουμε υπ΄ όψη μας, ότι και στη Γιουγκοσλαβία, από τις διαμάχες μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του Βελιγραδίου (Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν) και της Κροατίας (Κροάσια – Δυναμό Ζάγκρεμπ) ξεκίνησε το κίνημα για τη διάσπαση της Ομοσπονδίας…»! 

Ανθελληνική οπαδική συνθηματολογία…

Πιο μπροστά, στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 υπήρξε έντονη υποκινούμενη οπαδική συνθηματολογία από ξένες μυστικές υπηρεσίες, με εμπρηστικά – διχαστικά συνθήματα κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων μεταξύ των μεγάλων ομάδων των Αθηνών και αυτών της Θεσσαλονίκης! 
Όπως το εμετικό σύνθημα: “Η Ελλάδα είναι μέχρι τη Λαμία,,,”! 
Όταν για πρώτη φορά πρωτοακούστηκε αυτό το σύνθημα, μετά από λίγο χρονικό διάστημα (9 Ιουνίου 1985) είχαμε σκληρά επεισόδια μεταξύ των ένθερμων οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Αλαμάνα! Όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη μετά από παιχνίδι της ομάδος τους στη Νέα Σμύρνη και οι του Ολυμπιακού κατηφόριζαν για Αθήνα μετά τον αγώνα της ομάδος τους στη Λάρισα! Οι συμπλοκές ήταν πολύ άγριες, αφού οι οπαδοί των δυο ομάδων δέρνονταν επί ώρες! 
Ωστόσο, ήταν ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα, αλλά το νοσοκομείο της Λαμίας γέμισε από τραυματίες! Αυτά τα ακραία επεισόδια, έμειναν στην ιστορία ως “η μάχη της Αλαμάνας”!  

Η Λαμία είναι πεδίο οπαδικής αντιπαράθεσης…

Στις 29 Μαΐου 2010 είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Λαμία το final 4 του Κυπέλλου Hand ball μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. 
Την ημέρα εκείνη στην πόλη της Λαμίας έγιναν απίστευτα επεισόδια, όπου οπαδοί των δυο ομάδων έλυσαν τις οπαδικές διαφορές τους σώμα με σώμα και κινδύνευσε να ισοπεδωθεί η πόλη της Φθιώτιδας.  
Όπου για άλλη μια φορά καταλύθηκε ο όρος πως: “ o αθλητισμός είναι πολιτισμός και όχι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και επίλυσης επιχειρηματικών συμφερόντων”! 

Επικίνδυνη πόλωση μεταξύ Βορρά και Νότου…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια επικίνδυνη υπέρμετρη πόλωση μεταξύ Βορρά και Νότου, κυρίως εξ αιτίας προκλητικών κινήσεων – δηλώσεων και άστοχων χειρισμών από ορισμένους διοικητικούς παράγοντες συγκεκριμένης ομάδος!   
Έτσι, αυτή η συνεχιζόμενη ακραία ρητορική περί αδικίας από το Αθηναϊκό κράτος – ας δεχτούμε πως μπορεί να είναι και έτσι – της ομάδος της Θεσσαλονίκης - παρ΄ ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ υπήρξε δικαστική απόφαση σε τρεις βαθμούς - ελλοχεύει τεράστιους κινδύνους, εν όψει του τελικού αγώνα του Κυπέλου Ελλάδος μεταξύ των ίδιων ποδοσφαιρικών ομάδων, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ της Αθήνας την 12η Μαΐου 2018!     
Υποδαυλίζοντας και φουντώνοντας τα οπαδικά μίση και πάθη, που εύκολα μπορούν να δηλητηριάσουν την ελληνική κοινωνία και να την οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις!  

Μια ανατριχιαστική πληροφορία…

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη της ελληνικής Πολιτείας και των αρμοδίων οργάνων της Αστυνομίας μια πληροφορία που μας διοχετεύτηκε από μια άκρως αξιόπιστη πηγή μας! Και θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν η ελληνική Πολιτεία και τα αρμόδια όργανα της ελληνικής Αστυνομίας έχουν μεριμνήσει για την ασφαλή κάθοδο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα!   
Έχουν υπ΄ όψη τους αυτήν την πληροφορία, η οποία έφτασε σε μας; Ευχόμαστε να είναι λάθος αυτή η πληροφορία και να μην έχει καμιά ουσιαστική υπόσταση! 
Αλλά κανένας δεν έχασε, όταν είναι υποψιασμένος και πληροφορημένος για το χειρότερο!
Από τη στιγμή που η ΜΙΤ έχει ισχυρό κλιμάκιο στη Λαμία και ενδεχομένως να θελήσει να εκμεταλλευτεί την μαζική κάθοδο των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ της Αθήνας, δημιουργώντας προβοκάτσια, με στόχο εκτεταμένα επεισόδια με το πολυπληθές κιτρινόμαυρο στοιχείο της Λαμίας και έτσι να έχουμε μια νέα “μάχη της Αλαμάνας”!
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα αναδειχτεί έντονα, η τάχατες αντιπαράθεση Βορείων και Νοτίων, που όπως είχαμε αναδείξει στα παραπάνω αναφερόμενα άρθρα μου, επισημάνθηκε από τις μυστικές μας υπηρεσίες από τη δεκαετία του ΄90 και υλοποιείται στις ημέρες μας από κάποια ανεγκέφαλα και ανθελληνικά μυαλά! 
Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα περσινά εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των ίδιων ομάδων για τον ίδιο αθλητικό θεσμό του Κυπέλου στην πόλη του Βόλου! 

Το μήνυμα του Ταμίρ Πάρντο 7-8 χρόνια πριν…

Στα τέλη του 2010 ο Μπενιαμίν Νετανιάχου Πρωθυπουργός του Ισραήλ όρισε ως επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών (Μοσάντ) έναν βετεράνο της υπηρεσίας, τον Ταμίρ Πάρντο!   
Ο οποίος στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του, εξέπληξε τους πάντες, αφού αναφέρθηκε στην εσωτερική ασφάλεια και τη συνοχή της ισραηλινής κοινωνίας! 
Όπου είπε: “Ο εσωτερικός διχασμός μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλια σύρραξη! Η χώρα μας ήδη βαδίζει σε αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο και θα μπορούσε να ξεσπάσει ακόμα και εμφύλιος, όπως σε κάθε κοινωνία, εάν αυτή ξεπεράσει ένα επίπεδο διχασμού και μίσους”!  
Λέτε ο Ταμίρ Πάρντο να μην ήξερε τι έλεγε;
Θεωρείτε, ότι βρισκόμαστε σε αυτό το οριακό σημείο για τη συνοχή του Έθνους μας;
Εάν ναι, ας ανησυχούμε και ας αποτρέψουμε τους ανεγκέφαλους από τα “πονηρά” σχέδιά τους! 
Εάν όχι, ας πέσουμε να κοιμηθούμε, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί το κακό αύριο που πιθανώς να έρχεται…  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου