Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ!

Η εικονιζόμενη λέγεται Χριστίνα Αραβαντινού. Είναι δημοτική υπάλληλος στο ΚΕΠ Παπάγου, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, προερχόμενη από άλλους Δήμους, όπου εργάστηκε επί πάρα πολλά χρόνια. Τους τελευταίους μήνες προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ΚΕΠ Παπάγου, στην ίδια πόλη δηλαδή όπου διαμένει με την οικογένειά της, και έχοντας τον μικρό της γιος  να πηγαίνει σε σχολείο του Δήμου. 
Αυτά, όπως πληροφορούμαστε, είναι τα θετικά σχόλια που ακούμε από δημότες για την κυρία Αραβαντινού. Ακούμε για το χαμόγελο (που άλλωστε φαίνεται και στη φωτό) και την προθυμία που τη χαρακτηρίζει στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Δεν είναι όμως μόνον αυτό....

Άνθρωποι σαν την Χριστίνα Αραβαντινού στον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι άξιοι, διότι ξεχωρίζουν και για την πολυεπίπεδη μόρφωσή τους. Προσέξτε και σημειώστε τα πτυχία που έχει η κυρία: Απόφοιτη Θεολογίας  από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, απόφοιτη Σχολής δημοσιογραφίας (έχοντας μάλιστα εργαστεί για ένα μικρό διάστημα και ως δημοσιογράφος), ενώ τώρα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Δημόσια Διοίκηση!!! 
Μόνο μπράβο έχουμε να πούμε από την πλευρά μας, διότι το να εργάζεσαι επί ώρες καθημερινά στον Δήμο, να είσαι μάνα που μεγαλώνεις ένα μικρό παιδί, να είσαι σύζυγος που φροντίζει το σπίτι σου και παράλληλα να ολοκληρώνεις το μεταπτυχιακό σου, ε, αυτό συνιστά ηρωισμό! 
Πολύ καλά λόγια σίγουρα έχουμε να πούμε και για άλλους υπαλλήλους που εργάζονται στον Δήμο, όπως και στα ΚΕΠ, ωστόσο ξεχωρίσαμε την περίπτωση της Χριστίνας Αραβαντινού επειδή έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.
Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο κυρία Αραβαντινού. Θα σας παρακαολουθούμε από κοντά και ενδιαφερόμαστε, όπως και για όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, να μαθαίνουμε καλά νέα και τις επιτυχίες σας στην τοπική Αυτοδιοίκηση και στις σπουδές σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου