Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΟΖΕΣ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!

Σάλος έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στην βουλή! Ο λόγος για τις...

συνεχόμενες αποχωρήσεις αστυνομικών που έχουν αναλάβει την προστασία βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και οι πολίτες μένουν απροστάτευτοι στις διαθέσεις των κακοποιών, εκατοντάδες αστυνομικοί συνεχίζουν να υπηρετούν στην φύλαξη πολιτικών προσώπων. Και μπορεί η αστυνομική προστασία να είναι πραγματικά απαραίτητη για μερικούς από αυτούς, για πολλούς όμως οι αστυνομικοί φρουροί δεν είναι τίποτα παραπάνω από προσωπικοί βοηθοί, που εκτελούν τα θελήματα των βουλευτών ή λειτουργούν ως μπάτλερ εκείνων που προστατεύουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitiki.gr η συγκεκριμένη βουλευτής συμπεριφέρεται απαξιωτικά στους αστυνομικούς, όταν οι φωτογραφίες που τραβάνε από τις εκδηλώσεις από όπου παρευρίσκεται δεν είναι ικανοποιητικές για τα δικά της δεδομένα με συνέπεια οι ίδιοι να αποχωρούν από την ίδια τρέχοντας…
https://parapolitiki.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου