Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ! ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-"ΛΟΥΚΟΥΜΙ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Ζήτω στην Ελληνική Δικαιοσύνη!Ζήτω στους αδέκαστους δικαστές. Το ΣτΕ δικαίωσε τον νόμο Κατρούγκαλου και της άγριες σφαγές που έρχονται στις συντάξεις με τον επανυπολογισμό τους λόγω του νόμου Κατρούγκαλου!  Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της...

ΕΝΥΠΕΚΚ, μετά από επανειλημμένες διασκέψεις και μετά από πολύωρη συζήτηση, με οριακή πλειοψηφία  (13 υπέρ και 12 κατά) η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε νόμιμες και συνταγματικές τις βασικές διατάξεις του «νόμου Κατρούγκαλου» που αφορούν στις περικοπές της πλειοψηφίας των συντάξεων και οι οποίες πρόκειται να εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου του 2019.
Πάμε γι' άλλα παλληκάρια! Οι δανειστές και οι ντόπιοι σφαγείς τρίβουν τα χέρια τους και πάνε για νέα μέτρα ενταφιασμού του λαού. Αφού υπάρχει το ανώτατο Δικαστήριο της χώρας που βγάζει συνταγματικές τις σφαγές των συνταξιούχων, τι άλλο να θέλου δανειστές και κυβέρνηση Τσίπρα; Σχεδιάζουν τα επόμενα...
Όπως αναφέρει το cnn.gr, η απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου πρόκειται να δημοσιευθεί το επόμενο διάστημα. Εκτιμάται πως αποτελεί σημαντικό «ατού» για την κυβέρνηση σε σχέση με τις περικοπές των συντάξεων, ενώ οι διασκέψεις των ανώτατων δικαστικών για το σύνολο του νόμου Κατρούγκαλου συνεχίζονται.

Συγκεριμένα, το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων των συνταξιούχων που ζητούσαν να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο επανυπολογισμός των συντάξεων και η περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις τους, που είχαν επιβληθεί με τον ν. 4387/2016 «Νόμος Κατρούγκαλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου