Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ!

Μεγάλη προσοχή αργά την νύχτα στα σπίτια σας,ειδικά στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και στον Φάρο, υπάρχει μικρή ομάδα ατόμων που ελέγχουν...

τις εξώπορτες των κατοικιών,και αμα δεν ειναι κλειδωμένες μπαίνουν στους εξωτερικούς χώρους,κινούνται στους κηπους και ψάχνουν τροπο να εισέλθουν μέσα. Υπαρχει μάρτυρας που τους ειδε,λεπτομέρειες μεχρι να πιαστούν δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε.
πηγή:

2 σχόλια:

  1. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή, πολύ πρόσφατα, σε πολυκατοικία που διαμένει οικογένεια φίλων μου, μία γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και με το πρόσχημα ότι γατάκι ανέβηκε στην ταράτσα (!!!) της πολυκατοικίας,τους ζήτησε να μπει στο διαμέρισμα (!), να βγεί στην βεράντα και να κοιτάξει για το γατί. Όταν της απάντησαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία, έσπευσε να εξαφανιστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνατε πολύ καλά πάντως και δημοσιεύσατε προειδοποίηση σχετικά με το θέμα αυτό. ΜΠΡΑΒΟ! Θα πρέπει από όλους να δίδεται προτεραιότητα σε παρόμοια φλέγοντα για το κοινωνικό σύνολο θέματα.Αυτά αγγίζουν περισσότερο όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή