Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΙΣ "ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ"! ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΠΛΑΤΕΣ! ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ! ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΦΟΥΡΕΪΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ξανά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Μάκη Βραχιολίδη στον Λάμπρο Πάσχο και στην εκπομπή "Μαρτυρίες" (ΑΡΤ) για να καταλάβετε τι γίνεται με τους άθλιους πολιτικούς μας ταγούς, αλλά και τους δημοφιλείς δημοσιογράφους γνωστών ΜΜΕ που τους κάνουν πλάτες. Προδοτικό παιχνίδια σε βάρος του λαού και της χώρας. Το μήνυμα που στέλνει ο δημοσιογράφος είναι ότι λύση είναι ο ξεσηκωμός του λαού και η εξέγερση. Δείτε το βίντεο: 

2 σχόλια:

  1. Καλά έκανες και το ανέβασες κ.Μάκη. Εξαιρετική η παρουσία σου στην εκπομπή του Λ.Πάσχου και ως συνήθως ήσουν λάβρος. Δεν μασάς τα λόγια σου και αυτό μου αρέσει σε σένα, ο πύρινος λόγος σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για την "...μεξικάνα" Φουέιρα(έτσι προφέρεται στα...μεχικοαλμπανικά)και την "γιουρο-βιζιόν", στον αγύριστο και κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε ως ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ να μην στέλνουμε "αντιπροσωπεία" για συμμετοχή σε έναν παρηκμασμένο θεσμό, που "προβάλλει" άλλοτε την ομοφυλοφιλία, άλλοτε την διαστροφή και την αχαλίνωτη συμπεριφορά ως αποδεκτή συμπεριφορά, την ανηθικότητα και την διαφθορά που προωθείται από την ΝΤΠ σε όλες τις κοινωνίες διεθνώς κ.λπ.
    Ένα πανηγυράκι του κώλου είναι και "διαφημίζει" την αθεΐα, κάνει πλύση εγκεφάλου στους αφελείς με τα..."ρατσιστικά μηνύματα" που εκπέμπει κατά των φυσιολογικών ανθρώπων που έχουν το σθένος να αντιστέκονται ακόμη στην παγκοσμιοποίηση και στην..."αποθέωση" του σατανά...
    ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή