Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ.

Ακούστε και δείτε τον μεγαλύτερο προδότη της σύγχρονης ιστορίας να χρησιμοποιεί συμβολισμούς από τον Οδυσσέα και τις περιπέτειές του για να πει ότι βγήκαμε από τα μνημόνια:

2 σχόλια:

  1. Κατά τον άνθρωπο και ο θεός του, κατά το λαό και ο ηγέτης του...Αυτή η φαρσοκομωδία με τα νησιά που ξεκίνησε ο ΓΑΠ και συνεχίζει ο τωρινός,υποτιμά κατάφωρα τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Στην εποχή της τεχνολογίας όπου τα πάντα καταγράφονται (προεκλογικές εξαγγελίες, αντιπολιτευτικές κορώνες κλπ) και μπορεί κάποιος να τα αναλέσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, δεν συγχωρουνται οι ρηχές μνήμες γιατί παραπέμπουν σε ρηχούς, αφελείς και ανάξιους να τυγχάνουν δίκαιων και χρηστών κυβερνητών πολίτες. Μήπως εντέλει ο ελληνικός λαός εισπράττει αυτό που του αξίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστείτε προεκλογικά, θέλοντας να 'δείξει' ότι μπορεί να αντιμετωπίσει και καλά τις αντιξοότητες και τις απροσπέλαστες οικονομικές δυσκολίες που συνιστούν τα τερατώδη πλεονάσματα που θα πρέπει με το αίμα του να πετύχει ο κοσμάκης, αυτός ο κομπορρήμων να πάει στη Ρόδο...(χα!χα!χα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή