Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Ο ΦΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ENERGA ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ! ΠΑΣΧΕΙ-ΛΕΝΕ-ΑΠΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ Ή ΣΕ ΆΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ;

Μια σπουδαία νίκη φαίνεται πως πέτυχαν οι αγαπημένοι μας εντερπρενέρ ...

της υπόθεσης Energa – Hellas Power απέναντι σε όσους θέλουν να χτυπήσουν την υγιή επιχειρηματικότητα της χώρας μας. Ο μεγάλος μπίζνεσμαν Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος μαζί με τον κολλητό του Βασίλη Μηλιώνη κέρδισε το θαυμασμό όλων για το κατόρθωμα τους να φάνε 200 εκατομμύρια ευρώ από τους φορολογούμενους και να τα ξοδέψουν στη Μύκονο, φαίνεται πως βρίσκεται ήδη έξω από τη φυλακή, περίπου ενάμιση χρόνο μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 21 ετών.

Ο λόγος της αποφυλάκισης μάλιστα κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ηθική δικαίωση του ταλαντούχου επιχειρηματία. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 39χρονος, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Χαλκίδας, αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και πιο συγκεκριμένα διότι διαγνώστηκε με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% λόγω κρίσεων επιληψίας που αντιμετωπίζει. Το γεγονός αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να βγει σαν κύριος κάνοντας χρήση του άρθρου 110 Α του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Αναλυτικά, το άρθρο προβλέπει την αποφυλάκιση υπό όρους σε κρατούμενους οι οποίοι α) έχουν  πάνω από 67 αναπηρία και β) έχουν εκτίσει ήδη το ένα πέμπτο της ποινής τους. Να σημειωθεί εδώ ότι πριν πάει στις φυλακές της Χαλκίδας ο Φλώρος ήταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, από όπου ήδη είχε κάνει κάμποσες αιτήσεις αποφυλάκισης, οι οποίες πήγαν στον κουβά, με την πιο πρόσφατη απόρριψη να είναι τον Ιούνιο που μας πέρασε.


Οι Αριστείδης Φλώρος και Βασίλης Μηλιώνης

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Φλώρος είχε καταδικαστεί στις αρχές του 2017 για υπεξαίρεση και ξέπλυμα χρήματος και για τις πράξεις του του επιβλήθηκε ποινή και 1,5 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο. Ο επιχειρηματίας μάλιστα σήκωσε πάνω του όλο το βάρος των άδικων διώξεων, καθώς οι περισσότεροι από το μεγάλο κόλπο καταδικάστηκαν αλλά δεν πήγαν ποτέ στη φυλακή σκαπουλάροντας τη με αναστολές των ποινών τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το έτερο χρυσό αγόρι που λέγεται Βασίλης Μηλιώνης, ο οποίος έφαγε 10 χρόνια κάθειρξη μεν, με αναστολή δε για να μην ζοριστεί πάρα πολύ.

Ο Αριστείδης Φλώρος έχει καταδικαστεί επίσης για το ελαφρύ παραστράτημα της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα δολοφονίας κατά του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη. Οι δύο φυσικοί αυτουργοί, δύο βετεράνοι Αλβανοί κακοποιοί, ήταν αυτοί που κατά την ανάκριση κατηγόρησαν τον Φλώρο ως τον άνθρωπο που του είχε τάξει λεφτά για να δολοφονήσουν τον δικηγόρο, ο οποίος έτυχε ασφαλώς να είναι και ο αντίδικός του στην υπόθεση Energa – Hellas Power.


ENERGAAAAAAAAA

Σε κάθε περίπτωση ο Αριστείδης Φλώρος μπορεί να αισθανθεί περήφανος, αν και οι δυνάστες του θα μπορούσαν να τον αφήσουν λίγο νωρίτερα έξω, ώστε να προλάβει κάποιο από τα επικά πάρτυ στη Μύκονο, για τα οποία τόσος κόσμος τον αγάπησε.

Δυστυχώς αυτή η χώρα μισεί το επιχειρείν.
πηγή), https://luben.tv/stream/161270, τίτλος: δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου