Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ! ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ!

Δύο αλλοδαποί οι δράστες, που αντέδρασαν όταν τους πλησίασαν αστυνομικοί
Τα πυρά δεν βρήκαν στόχο, οι δράστες όμως κατάφεραν να ξεφύγουν...

Ο ένας συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό
Πυρ κατά δύο αστυνομικών της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας, άνοιξαν δύο αλλοδαποί στην περιοχή του Λαγανά, απόψε λίγο μετά τις 21.00.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν σε στενό δίπλα από ξενοδοχείο στην περιοχή του Λαγανά. Όταν οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν το σημείο, πιθανότατα για να κάνουν στοχευμένη έρευνα, οι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά κατά των δύο μυστικών αστυνομικών και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί σε απόσταση βολής, οι δύο αλλοδαποί τράβηξαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να τους πετύχουν.

Οι δύο αστυνομικοί καλύφθηκαν σε κοντινή μάντρα για να αποφύγουν τα πυρά και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο που βρισκόταν περίπου 100 μέτρα μακριά και κάλεσαν ενισχύσεις. Στο διάστημα αυτό, οι δύο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη, όπου άρχισαν το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δύο αλλοδαπών. Μετά από περίπου μισή ώρα ερευνών, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους δύο δράστες.

Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου