Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! 2 ΝΕΚΡΟΙ, ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ! "ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ" ΦΩΝΑΖΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ!

ρεπορτάζ: pronews.gr
Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός μετά από την επίθεση με μαχαίρι στο προάστιο Trappes του Παρισίου λίγο μετά τις....

10 το πρωί (ώρα Γαλλίας).

Αρχικά το Reuters μετέδωσε ότι ο δράστης της επίθεσης «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία και στη συνέχεια το Europe 1 μετέδωσε ότι υπέκυψε στα τραύματά του.

Αν και η πρώτη πληροφορία μιλούσε για δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, η περιφέρεια του Ιβελίν όπου βρίσκεται το σημείο της επίθεσης ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ο επίσημος απολογισμός είναι δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Le Parisien αναφέρουν ότι ο δράστης μετά την επίθεσή του μπήκε σε κάποιο κιόσκι από το οποίο φώναζε στους αστυνομικούς «ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Μην μπείτε, θα σας καθαρίσω όλους». Κατά τις ίδιες πληροφορίες λίγο μετά τις 10:20 (ώρα Γαλλίας) βγήκε από το χώρο και τότε τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί.

Πληροφορίες του Europe1 αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν περίπου 30 ετών και χτυπούσε αδιακρίτως με το μαχαίρι ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε απασχολήσει τις γαλλικές αρχές το 2016 για υποθέσεις τρομοκρατίας.

 Η ανάρτηση της γαλλίκής αστυνομίας στο Twitter για το περιστατικό:
Προβολή εικόνας στο Twitter
⚠️[ALERTE] Opération de police en cours, rue Camille Claudel à , merci de bien vouloir éviter le secteur et de respecter le périmètre de sécurité.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου