Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ 25ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ!

Αυτοί είναι οι 2 από τους τρεις δολοφόνους του 25χρονου Νίκου Μουστάκα στου Φιλοπάππου. Πρόκειται για έναν 17χρονο και έναν 23χρονο Πακιστανό, ενώ ο τρίτος είναι από το Ιράκ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ereportaz.gr, οι δύο Πακιστανοί εντοπίστηκαν στα σύνορα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη...


χώρα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην απολογία τους τόνισαν πως δεν σκότωσαν τον άτυχο Έλληνα, απλά τον κυνήγησαν για να τον ληστέψουν και εκείνος έπεσε από το βράχο. Αμέσως μετά το συμβάν πήγαν στη Θήβα, αργότερα στη Θεσσαλονίκη και τέλος στην Ειδομένη, όπου και συνελήφθησαν.

Οι δράστες είναι μέλη συμμορίας Πακιστανών που δρουν ανεξέλεγκτα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι πηγές από την αστυνομία αναφέρουν πως μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί, απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνα. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να αποφύγουν της σύλληψης. Ο Ιρακινός από την πλευρά του ισχυρίζεται πως βρισκόταν κοντά στο σκηνικό εντελώς τυχαία και δεν έχει καμία σχέση με το θάνατου του 25χρονου. Η αλήθεια είναι πως και ο Ιρακινός διαθέτει φάκελο για μικροκλοπές όπως και οι άλλοι δύο, γεγονός που δυσχεραίνει τη θέση του.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαίωσει την «κραυγή» της μητέρας του άτυχου άνδρα, η οποία με επιστολή της στον Αλέξη Τσίπρα είχε τονίσει την ανυπαρξία κυβερνητικής μέριμνας σχετικά με το κέντρο της Αθήνας και τη δράση των εγκληματικών στοιχείων. Εδώ και χρόνια είναι κοινό μυστικό πως σε συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου, συμμορίες ληστεύουν μέρα-μεσημέρι τους ανυπεράσπιστους πολίτες και να που μία ληστεία εξελίχθηκε σε δολοφονία, ρίχνοντας στο πένθος μία οικογένεια.





2 σχόλια: